Στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να γίνει… χαμός! Λίγο τα γκομενικά του Δούκα, λίγο ο Ακύλας ο τρελός, τα νούμερα της AGB κάνουν τον ΑΝΤ1 να παραληρεί! Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς;

Η Αντιγόνη είναι σκληρή αντίπαλος και η Μυρσίνη δεν μπορεί να το καταπιεί! Όμως μία ανατροπή θα κάνει την αντίζηλη να διεκδικήσει τον Δούκα από την… νόμιμη! Το πτώμα του Λούβαρη
βρίσκεται από κάποιους αγρότες και η ταυτοποίηση του προκαλει πονοκέφαλο στους Σεβαστούς.

Ο Δούκας πανικόβλητος ψάχνει να βρει λύση ενώ ο δικηγόρος του Ερρίκος Θανοπούλος τον αμφισβητεί: Προσπαθούσες τόσα χρόνια να με πείσεις πως ο Λούβαρης κρύβεται και πως δεν έχεις σχέση με την εξαφάνιση του και τώρα βρέθηκε το πτώμα του! Φοβάμαι πως δεν είσαι ειλικρινής μαζί μου και λυπάμαι, Δούκα, αλλά αυτή τη φορά δεν θα σε αναλάβω.

Από την άλλη, ο Δούκας προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά του: Δεν είναι αλήθεια αυτό, Ερρίκο και το ξέρεις! Με κατηγορούν για κάτι που δεν έχω κάνει! Πόσες φορές πια πρέπει να το πω για να με πιστέψουν όλοι; Όμως και η Αντιγόνη αρχίζει να υποψιάζεται πως όλα όσα ακούγονται για τον Δούκα Σεβαστό και δολοφονίες έχουν μία βάση αλήθειας! Έτσι πάει να βρει τη Μυρσίνη και την εκβιάζει ανοιχτά πως αν δεν δώσει διαζύγιο, θα αποκαλύψει πως ψευδομαρτύρησε και τότε όλα θα ανατραπούν και ο Δούκας θα βρεθεί στη φυλακή.

Άγριες Μέλισσες: Ένοχος ο Δούκας!

«Είναι ένοχος ο Δούκας. Έχει κάνει τις δολοφονίες και με αυτό τον κρατάς στο χέρι;» Αυτό λέει η Αντιγόνη στην εμβρόντητη Μυρσίνη. Εκείνη όμως έχει την απάντηση έτοιμη.«Τόσο πολύ τον αγαπάς που τον θεωρείς δολοφνόνο;  Αντιγόνη είσαι λίγη. Εμάς δεν θα μας χωρίσει κανείς».

Ωστόσο η Αντιγόνη έχει έτοιμο το plan b. «Είναι ένοχος. Όπως κι εσύ έτσι κι εγώ δε θέλω να χάνω αυτό που έχω στο μυαλό μου.  Δώσε το διαζύγιο και την περιουσία πίσω στο Δούκα αλλιώς θα πάρω πίσω τα όσα είπα. Θα πω ότι με αναγκάσατε να ψευδομαρτυρήσω!».

Στο μεταξύ, ο Δούκας είναι στριμωγμένος με τις αποκαλύψεις που αρχίζουν να βγαίνουν στο φως. Ο ίδιος ψάχνει να βρει να πιαστεί από κάπου για βοήθεια και να τη γλιτώσει αυτή τη φορά. Η Πηνελόπη,ο Αλέξης, ο δικηγόρος της χήρας του Λούβαρη, θα οδηγηθούν σε μία σημαντική αποκάλυψη. Αλλά και η Αντιγόνη, σίγουρη για την ενοχή του Δούκα, ζήτα εξηγήσεις από τον ίδιο.

Κι εσύ Αντιγόνη αμφιβάλλεις για μένα; και εκείνη του απαντάει: Είσαι δολοφόνος είναι αλήθεια τελικά όσα λένε! Μπορεί να μαστε μαζί καιρό, όμως σε ξέρω και καταλαβαίνω πότε λες ψέματα! Αυτός είναι ο λόγος που δεν σου μιλάνε τα παιδιά σου! Τώρα αρχίζουν όλα και έχουν μία εξήγηση. Στο μεταξύ, ο Ακύλας έχοντας μάθει όσο βαραίνουν το Δούκα, του κάνει μια πρόταση που θ’ ανατρέψει τα πάντα.

Στο μεταξύ ο Ακύλας που έχει μάθει τα πάντα του κάνει μία πρόταση που τα αλλάζει όλα!