Η αντίστροφη μέτρηση για την καταστροφή του Ακύλα στις Άγριες Μέλισσες έχει ήδη ξεκινήσει. Ο παπα-Γρηγόρης είναι ανάμεσα σε άλλους που ρίσκαρε τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει τον Λάμπρο και τον Πέτρο να φτάσουν στις σορούς των συντρόφων της ΕΑΚ. Ωστόσο, όταν το έκανε δεν μπορούσε να φανταστεί τις συνέπειες. ‘Ολο αρχίζουν όταν ο Ντούνιας, έπειτα και από την προτροπή του Ακύλα, αρχίζει έρευνα προκειμένου -να μάθει πώς έφτασαν στο σημείο να μάθουν πως οι σοροί βρίσκονταν στο συγκεκριμένο νεκροταφείο.

Η επίσκεψη του Ντούνια στον παπα-Γρηγόρη προκαλεί στους πάντες αναστάτωση και όλοι είναι προετοιμασμένοι για τα χειρότερα. Ο παπάς τότε αντιλαμβάνεται πως η εμπλοκή του σε αυτή την ιστορία μπορεί να του κοστίσει όσα έχτιζε τόσα χρόνια και, μάλιστα, τη θέση του. Και οι φόβοι του δεν αργούν να επιβεβαιωθούν.

Όπως θα δούμε, ο παπα-Γρηγόρης έχει άσχημα νέα από την Αρχιεπισκοπή. Καταλαβαίνει πως κάποιος του έστησε παγίδα για να τον καταστρέψει και απογοητευμένος από την πλεκτάνη εναντίον του διαπιστώνει πως δεν έχει πολλές ελπίδες. Την ίδια ώρα, οι εντάσεις στον γάμο του Μελέτη και της Κορίνας συνεχίζονται και είναι πια καθημερινό φαινόμενο. Οι δυο μάλιστα, απομακρύνονται όλο και περισσότερο, τη στιγμή μάλιστα που η Πηνελόπη οργανώνει ένα σχέδιο προκειμένου να παραπλανήσει τον Μελέτη και να μάθει όσα κρύβει.

‘Ετσι, η κοπέλα εκμεταλλεύεται αυτή την κρίση στον γάμο του Μελέτη και τον επισκέπτεται. Όμως, η συνάντησή του φέρνει στο προσκήνιο έναν καταδικασμένο έρωτα. Οι δυο τους περνούν ερωτικές στιγμές και παραδίνονται στα συναισθήματά τους. Ωστόσο, η Πηνελόπη μετανιώνει γρήγορα για το πισω-γύρισμά της με τον Μελέτη. Νιώθει άσχημα που παρασύρθηκε και που  έχει περισσότερα πράγματα για να τον μισεί απ ό,τι να τον αγαπά.

Άγριες Μέλισσες: Ποιος την έστησε στη Δρόσω;

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τον Κωνσταντή όταν διαβάζει την εφημερίδα του. Βλέπει δημοσιευμένη μία τολμηρή φωτογραφία της Δρόσως με τον Δάκη τραβηγμένη από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς και εξοργίζεται. Ο Κωνσταντής τής ζητάει αμέσως να συναντηθούν ζητώντας εξηγήσεις. Ξεσπάει εναντίον της δείχνοντας την ενόχλησή του για τη συμμετοχή της στην ταινία του Δάκη και αμφισβητώντας ξανά τις προθέσεις του σκηνοθέτη.

Μάλιστα, δεν μένει μόνο στον καβγά του με τη Δρόσω στη σειρά του ΑΝΤ1. 0 Κωνσταντής επιστρατεύει τον Νώντα προκειμένου να μάθει ποιος τράβηξετην «παράνομη» φωτογραφία στο γύρισμα. Θέλει πάση θυσία να μάθει ποιος και για ποιον λόγο την έδωσε στους δημοσιογράφους, ενώ αυτό γίνεται η αιτία για να προκληθεί ξανά σύγκρουση ανάμεσα στο ζευγάρι.