Η Όλγα ανακαλύπτει πως ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη στην Άγρια Γη. Η Όλγα παγιδεύει τον Βλάσση, κλείνοντας μια συμφωνία μαζί του για να της πει ποιος είναι ο πραγματικός Νικόλας, ενώ την ίδια στιγμή κανονίζει με τον Αρη να τον βγάλει από τη μέση. Η Ελπίδα, έχοντας μάθει το ψέμα του Βλάσση, του λέει να φύγει. Ο Αλέξης αποχαιρετά τον Αντώνη και την Αρετή, αφού έχει αποφασίσει πια να φύγει μόνιμα στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, Μιχάλης και Mάvoς καταλαβαίνουν πως ο Χρήστος έχει φύγει από το σπίτι. Η Φιλιώ βρίσκεται πολύ άσχημα χτυπημένη και οι υποψίες για την απόπειρα εναντίον της πέφτουν στον Βλάσση. Εκείνος εκβιάζει την Ολγα για να τον βοηθήσει, απειλώντας πως θα μπλέξει τον Στέφανο. Εκείνη αναγκάζεται να του δώσει ψεύτικο άλλοθι.

Η συνάντηση της Ολγας με τη Μυρτώ στο χωριό ανοίγει νέο μέτωπο. Κι αυτό γιατί η Μυρτώ, με τη βοήθεια της Αθηνάς, διεκδικεί το όνομα και την ταυτότητά της και προσφέρει άλλοθι στον Στέφανο ότι ήταν μαζί του όταν έγινε η επίθεση στη Φιλιώ, ενώ η Ολγα καταστρώνει σχέδιο να τη διώξει. Ετσι, απειλεί τον Στέφανο ότι Θα τον διασύρει αν δεν σταματήσει να προστατεύει τη Μυρτώ και απαιτεί απ’ αυτόν να την οδηγήσει πίσω στο ίδρυμα. Ο Στέφανος δείχνει να υποκύπτει, αλλά ζητάει τη συμμαχία του Αρη για να εξουδετερώσουν τα σχέδια της Ολγας. Παράλληλα, ο Βλάσσης καιροφυλακτεί στο νοσοκομείο για να σκοτώσει τη Φιλιώ.

Ο Άρης μαθαίνει από την Ελπίδα την πραγματική καταγωγή του Αλέξη. Κι ενώ η Ολγα αναγκάζεται να υποδεχθεί τη Μυρτώ στο σπίτι της, ένα προσωπικό αντικείμενο της Μυρτώς θα την αναστατώσει και θα της κινήσει νέες επικίνδυνες υποψίες.

Ο Βλάσσης αποσπά το όπλο του Λουκά και απειλεί Ολγα, Αθηνά και Μιχάλη, ζητώντας τους πλαστά χαρτιά για να διαφύγει. Ο Μιχάλης υποκύπτει για να προστατεύσει τον Αρη, αλλά αυτό θα έχει κακή κατάληξη για τον ίδιο. Από την άλλη, ο Άρης αποχαιρετά με λύπη τον Αλέξη χωρίς να τολμήσει να του αποκαλύψει ότι είναι αδέλφια! Παράλληλα, ο Mάvoς αποφασίζει να διακόψει με την Άννα, ενώ η Αθηνά, που θυμάται τον σταυρό της Μυρτώς από παλιά, υποψιάζεται την αληθινή ταυτότητα του Άρη και στήνει ένα μικρό σχέδιο για να μάθει την αλήθεια.

Ετσι, Αθηνά και Γρηγόρης μαθαίνουν πως ο Άρης είναι ο Νικόλας Γαλάνης και αναρωτιούνται αν πρέπει να μάθει ο Στέφανος πως είναι αδέλφια. Ο Μιχάλης δίνει πλαστά χαρτιά στον Βλάσση για να μπορέσει να φύγει, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιεί έναν συνάδελφό του για τα καινούρια στοιχεία του. Η Ολγα ζητάει από τον Αρη να την προστατέψει από τον Βλάσση και του δίνει το όπλο της. Η Φιλιώ πέφτει σε κώμα, ενώ ο Μιχάλης μπαίνει στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο.

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Τέλος για Χριστούγεννα – Αυτή η σειρά παίρνει την θέση της

Ολυμπιακός: Ανέτοιμος ο Σκάρπα! Θα βοηθούσε τους ερυθρόλευκους;

Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης παραιτείται-Τέλος από την εισαγγελία