Μία ιστορία με δεκάδες κρυμμένα μυστικά υπάρχουν στην Άγρια Γη. Στην καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ οι εφιάλτες ζωντανεύουν και τα γεγονότα καθηλώνουν.

Η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Όλγας, που ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει στο προηγούμενο επεισόδιο.

Ο Στέφανος, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Άρη, επιτίθεται στον Άρη, ενώ μια πληροφορία που δίνει ο Μιχάλης για τον μικρό αδερφό του, αναπτερώνει τις ελπίδες του.

Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη στο 12ο επεισόδιο της σειράς, προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει τον μικρό του αδελφό, τον Λεωνίδα που όταν τον απήγαγαν ο νεαρός ήταν μόλις δύο ετών!

Η Ελπίδα δεν αντέχει άλλο και φτάνει στο σημείο να μοιραστεί τα προβλήματά της με τον άνθρωπο που το κάνει πάντα, την αδελφική της φίλη Ρένα. Όμως και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά. Ο Στέφανος νιώθει να απειλείται από τον Άρη. Γι αυτό και φτάνει στο σημείο να ζητήσει από την Όλγα να τον διώξει από το κτήμα. Ζηλεύει και θεωρεί ότι θα του καταστρέψει τον γάμο. Ως αντίδραση σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες. Αυτό είναι που οδηγεί την Ελπίδα σε απόγνωση!

Ο Άρης φτάνει στο σημείο να στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες. Η Όλγα όμως φοβάται και νιώθει την  απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη, να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Love Island: Το Instagram της Χριστίνας Μητσάκου θα σας συναρπάσει- Από κορμί… κορμάρα!

Fuel Pass: Τότε λήγει η ψηφιακή κάρτα για την επιδότηση καυσίμων!

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ο πρώην εραστής της Ευαγγελίας αποκαλύπτει στοιχεία ενοχής γι’ αυτά τα άτομα