Τα περιθώρια για την ‘Ολγα όλο και στενεύουν στην Άγρια Γη, αφού δέχεται νέες πιέσεις, που απειλούν την αξιοπιστία της. Παράλληλα, ο’Αρης αντιμετωπίζει καρτερικά την απογοήτευση της Ελπίδας αλλά και την απόσταση όλων, που δεν μπορούν να δεχτούν τη σχέση του με την ‘Ολγα.

Κι ενώ η Μυρτώ βρίσκεται αβοήθητη στα δίχτυα της πλεκτάνης που έχει στήσει η’Ολγα, ο Μιχάλης αποφασίζει να απο-καλύψει στον Άρη μια αλήθεια που Θα τα ανατρέψει όλα. Αυτή δεν είναι άλλη από το ότι η μητέρα του ζει και κρατείται σε ίδρυμα. Η είδηση αυτή σοκάρει τον νεαρό, ο οποίος δίχως να χάνει χρό-νο πηγαίνει αμέσως να τη βρει. ‘Οταν, όμως, φτάνει στο ίδρυμα, έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος πιέζει τον Γρηγόρη να καταθέσει εναντίον της’Ολγας, στην υπόθεση συγκάλυψης εργατικού ατυχήματος. Στο πλευρό τους και ο ορκισμένος εχθρός της, Φίλιππος Στάμου. Από την άλλη, ο Στέφανος διαπιστώνει ότι στο ίδρυμα δίνουν φάρμακα στη Μυρτώ που της μπλοκάρουν τη μνήμη. Ζητάει τη νομική βοήθεια του Αλέξη, ο οποίος, μη θέλοντας πια καμιά επαφή μαζί του, αρνείται.

Ωστόσο, η’Αννα θυμώνει στη σειρά του ΣΚΑΪ, νομίζοντας πως ο Αλέξης δεν θέλει να βοηθήσει τη Μυρτώ επειδή είναι άπορη και φεύγει έξαλλη από το σπίτι του. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η’Ολγα υποψιάζεται τον Γρηγόρη για το δημοσίευμα εναντίον της και προειδοποιεί την Αθηνά να μαζέψει τον άντρα της.

Λίγο αργότερα, η Ελπίδα προσεγγίζει φιλικά τη Νάντια, που έρχεται στο κτήμα να πάρει τον ‘Αρη. Τότε η Νάντια καταλαβαίνει πως η κοπέλα είναι ερωτευμένη μαζί του και του το λέει.

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Η Άννα αντιμέτωπη με την αλήθεια-Πως θα αντιδράσει ο Δημήτρης

Aδιανόητο: Πόσα λεφτά θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς!

Γλυκάνισος: Η Ανθή κλέβεται με τον Νικήτα-Στρατής και Ραζάν ξαναπροσπαθούν