Δράση και αγωνία στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη. Ο Άρης απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας με την Ελπίδα, αλλά το μυαλό του βρίσκεται συνεχώς στη μητέρα του. Ο νεαρός, λοιπόν, συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να καταφέρει να την εντοπίσει ύστερα από τόσα χρόνια. Ωστόσο, τη γυναίκα δεν την αναζητά μόνο εκείνος, αλλά και η’Ολγα. Η τελευταία ξέρει πως, αν εμφανιστεί η Μυρτώ, η ζωή της θα καταστραφεί και γι’ αυτό θέλει να τη βρει και να την απομακρύνει για πάντα από την Άγρια Πλαγιά.

Ευτυχώς, όμως, την εντοπίζει πρώτος ο Άρης! Η συνάντηση αυτή λυγίζει τον νεαρό, που δεν μπορεί να πιστέψει πως ύστερα από τόσα χρόνια την παίρνει ξανά αγκαλιά. Ο ίδιος, θέλοντας να την προστατεύσει από την’Ολγα, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει άμεσα σε μία αποθήκη, μέχρι να σκεφτεί την επόμενη κίνησή του. Κάποια στιγμή, όμως, η γυναίκα έχει μια έντονη αδιαθεσία και του ζητάει να φωνάξει τον Στέφανο, καθώς είναι ο μόνος που εμπιστεύεται.

Ο τελευταίος φτάνει εκεί υπό άκρα μυστικότητα, ενώ κανείς τους δεν ξέρει τη συγγένεια που τους συνδέει. ‘Οτι δηλαδή η Μυρτώ είναι η μητέρα τους και εκείνοι είναι αδέλφια! Οι μέρες περνούν και ο Στέφανος με τον Άρη συνεχίζουν να επισκέπτονται τη γυναίκα με μεγάλη προσοχή, ενώ ο Βλάσης ζητάει από την ‘Ολγα λεφτά προκειμένου να της αποκαλύψει ποιος είναι ο αληθινός Νικόλας Γαλάνης. Λίγες ώρες μετά, ο Άρης ψάχνει παντού τον Βλάση, αλλά δεν μπορεί να τον βρει. Τότε πανικοβάλλεται, καθώς υποψιάζεται πως ο άντρας είπε την αλήθεια στην`Ολγα!

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης πιάνει την Πολυξένη με τον Θέμη να φιλιούνται-Ο Πέτρος τα χάνει όλα!

Μιλγουόκι Μπακς: «Σίφουνας» ο Αντετοκούνμπο με 37 πόντους – Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη τα «ελάφια» (vid)

Σασμός: Ο Ευθύμης φέρνει τον χωρισμό σε Μαθιό-Βασιλική!