Ο Άρης στην Άγρια Γη, υπόσχεται στον Χρήστο να τον βοηθήσει να το σκάσει, αρκεί να ομολογήσει όλη την αλήθεια για την Όλγα, προκειμένου να πληρώσει για όσα έκανε. Το τίμημα, όμως, που πληρώνει ο ίδιος είναι βαρύ.

Ο Αντώνης αμφισβητεί ότι η Ρένα έχει γίνει στόχος παρακολούθησης και αυτό φέρνει μεγάλη ρήξη στη σχέση τους. Αντίθετα, η Όλγα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Ορέστη, ο οποίος είναι πολύ προστατευτικός μαζί της.

Ο Αρης, από την άλλη, που νιώθει προδομένος από την Ελπίδα, της ζητά να χωρίσουν κι εκείνη καταρρέει.
Η επιστροφή του Κωστή και η βελτίωση της υγείας του δίνουν μεγάλη χαρά στην Όλγα, όμως, μια νέα απειλή εναντίον της την κάνει να αμυνθεί δραστικά. Παράλληλα, ο Μάνος, που είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να αθωωθεί η Νάντια, ετοιμάζεται να πάει στην Αθήνα, ενώ η Κατερίνα αποχαιρετά τον Στέφανο πριν φύγει για την Αγγλία, αλλά ο αποχαιρετισμός τους είναι έντονος.

Ο Αντώνης ανακαλύπτει ότι η Όλγα του έδωσε ψεύτικες πληροφορίες για την εταιρία και συγκρούεται άσχημα μαζί της. Καθώς βρίσκεται σε απόγνωση για το μέλλον της εταιρίας, εκμυστηρεύεται στην Ελπίδα ότι σαμποτάρει τις κινήσεις του, βλάτποντας έτσι την εταιρία, αλλά και την ίδια και της ζητάει να τον βοηθήσει να τη σταματήσουν.

Στο μεταξύ, κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις της Χριστίνας και ο φόβος ότι θα αποκαλύψει ατην ‘Ολγα την αληθινή ταυτότητα του Άρη, εντείνεται. Η Μυρτώ δείχνει σημάδια πανικού και φεύγει από το σπίτι της Αθηνάς για να γυρίσει στην κρυψώνα που ήταν πριν.

Ο Στέφανος και η Ελπίδα αποφασίζουν να μιλήσουν στον Κωστή για το διαζύγιό τους. Κι ενώ οι ελπίδες του Μάνου πως θα βρει μάρτυρες για τον Αντώνη Παππά, που θα ελαφρύνουν τη θέση της Νάντιας, διαψεύδονται, ο Άρης συμφωνεί μετον Χρήστο να τον φυγαδέψει, αφού πρώτα του δώσει την ομολογία του, που θα καταστρεψει την Όλγα και τον φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που θα του προμηθεύσοι παράνομα χαρτιά, για να φύγει!

Η συνάντηση μαζί τους όμως έχει κακή κατάληξη, κυρίως για τον Άρη…

 

Άγρια Γη: Δείτε το τελευταίο τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτά τα ζευγάρια οδηγούνται στο χωρισμό!

ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη! Εκεί θα παίζει ο Βιεϊρίνια

The Voice of Greece: Επιστρέφει αλλά με αλλαγές-Τέλος όσα ξέραμε!