Η δραματική καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Άγρια Γη έρχεται να μιλήσει για τις ανθρώπινες σχέσεις, συμφέροντα, πάθη και ακραίες καταστάσεις δοκιμάζουν καθημερινούς ανθρώπους. Σε μια επαρχιακή πόλη, η ζωή κοντά στη γη κάνει τα πράγματα πιο απλά, πιο ουσιαστικά. Τα πρόσωπα είναι ευαίσθητα και ταυτόχρονα σκληρά σαν τη γη που τους θρέφει. Καλό και κακό συνυπάρχει και οδηγεί τις ζωές τους σε ένα πόλεμο που δεν τελειώνει ποτέ. Τα κρυμμένα μυστικά, η ανάγκη για δικαίωση και η δίψα για εκδίκηση, σκεπάζουν τη φωνή της μετριοπάθειας και της λήθης. Στην Άγρια Γη, η δύναμη της εκδίκησης συγκρούεται με τη δύναμη της αγάπης. Μιας αγάπης που ξεκίνησε μαζί με το κακό που έχει απλώσει τις ρίζες του παντού.

Στο προηγούμενο επεισόδιο η Ρένα, η έμπιστη φίλη της Ελπίδας, τσακώνεται για άλλη μια φορά με τον Λουκά λόγω της εξάρτησης του από το αλκοόλ και ο γάμος τους περνάει κρίση.

Ο Άρης «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να πετύχει τον στόχο του που δεν είναι άλλος από το να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα. Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή.

Ο Άρης, που θέλει οπωσδήποτε να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη, αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του. Η Ελπίδα είναι στο πλευρό του Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του. Ωστόσο πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Ο Μιχάλης με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ζητάει από τον Χρήστο μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα. Στο μεταξύ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία. Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει.

Όλες οι ειδήσεις

Ολυμπιακός-Μίτσελ: Η γυναίκα που τον έφερε στον ίσιο δρόμο

Τηλεθέαση: Χαμός στην prime time! Σασμός, Γη της Ελιάς, GNTM, o Παράδεισος των Κυριών σε μάχη δίχως τέλος

Σοφία Χατζηπαντελή – GNTM: Αυτός είναι ο πασίγνωστος συντροφός της που ζει στο Λονδίνο