Ο Αλέξης στην Άγρια Γη πως δεν έκανε κακό σε κανέναν και δεν ευθύνεται για το ατύχημα του Στάμου. Ο Αντώνης μαθαίνει ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά! Μετά από όσα έχουν γίνει τελευταία, η Ελπίδα λέει στον Άρη ότι δεν τον εμπιστεύεται πια, όμως εκείνος δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να παγιδεύσει την ‘Ολγα και να την οδηγήσει στο τμήμα, ώστε να ομολογήσει τι ακριβώς συνέβη με τον Στάμου.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης δέχεται να κάνει εξετάσεις γονιμότητας και το αποτέλεσμα τον σοκάρει! Ο Στέφανος λέει στην Ελπίδα πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Κωυ ι ής να ξαναπερπατήσει αν τον πάνε στη Βοστόνη, με απώτερο σκοπό να την κερδίσει πίσω. Εκείνη επισκέπτεται τον Στάμου στο νοσοκομείο και του λέει ότι Θέλει να κάνουν μια νέα αρχή ως πατέρας και κόρη…

Την ίδια στιγμή, η Όλγα βλέπει στην τηλεόραση ένα ρεπορτάζ για την εξαφάνιση της Μυρτώς και τα χάνει. Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται όταν ένα νέο πρόσωπο προσποιείται τον Νικόλα Γαλάνη και φτάνει στο σπίτι της τελείως απρόσμενα, ανατρέποντας τις ζωές όλων στην Άγρια Πλαγιά. “Οταν ο Στάμου πεθαίνει στα χέρια της Ελπίδας, ο θάνατός του γίνεται αφορμή για άλλη μια έντονη σύγκρουση ανάμεσα σε εκείνη και τη μητέρα της. Στο μεταξύ, ο Αντώνης αναθέτει στον Γιώργο μια έρευνα γύρω από την πατρότητα του Αλέξη και τα αποτελέσματά της τον σοκάρουν!

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!