Η Όλγα στην Άγρια Γη,φοβούμενη τον Χρήστο, ζητάει την προστασία του Άρη, ενώ ταυτόχρονα ένα στοιχείο την κάνει να υποπτευθεί ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Ελπίδα. Κι ενώ η Ελπίδα ζει κρυφά στιγμές ευτυχίας με τον Άρη, έρχεται ξαφνικά αντιμέτωπη με κάτι που θα κλονίσει την εμπιστοσύνη της σε εκείνον. Ο Στέφανος, λόγω της ζήλιας του για την Ελπίδα, συνεχίζει να έχει κόντρα με τον Βλάσση και ανοίγει και νέο μέτωπο με την Όλγα κατηγορώντας την ευθέως για την Μυρτώ.

Εν τω μεταξύ ο Βλάσσης, δίνει μία χρήσιμη πληροφορία για τη Μυρτώ στην Όλγα ενώ ο Γιώργος αποκαλύπτει στη Νάντια ότι ξέρει την πραγματική της δουλειά.

Η Ελπίδα με τον Άρη νιώθουν πολύ ερωτευμένοι και το εκφράζουν ο ένας στον άλλον. Η Όλγα, από την άλλη, καταλαβαίνει την κρυφή τους σχέση και δυσαρεστείται. Ο Άρης με τον Βαγγέλη καταστρώνουν ένα σχέδιο και η απάτη του Βλάσση αποκαλύπτεται στον Γρηγόρη και τον Θωμά.Τον ρωτάνε ποιος πραγματικά είναι!

Από την άλλη, μια αδιαθεσία της Μυρτώς Θα τη φέρει για πρώτη φορά κοντά και στους δύο γιους της.  Η Ολγα ζητά από την Ελπίδα να χωρίσει τον Άρη, αλλά εκείνη της εξομολογείται ότι δεν πρόκειται να τον χωρίσει γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του!  Όμως έρχεται σε δύσκολη θέση όταν ο Κωστής ακούει τη συζήτησή τους και το εκμυστηρεύεται στον Στέφανο.

Ο τελευταίος πικραμένος, πλησιάζει ερωτικά την Κατερίνα κάτι που φαίνεται να μετανιώνει αμέσως, σε αντίθεση με την Κατερίνα, που πιστεύει πως βρήκε ανταπόκριση στον έρωτά της. Ο Μάνος επιστρέφει μετά την επιτυχημένη επέμβαση και βλέπει για πρώτη φορά την  Άννα και την Νάντια.

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Αντώνης Σρόιτερ: Μετά τους αρνητές ρεύματος θα κάνει εκπομπή και γι’ αυτούς που δεν έχουν να το πληρώσουν;

Ολυμπιακός: Τρελάθηκε ο Μαρσέλο στο οικογενειακό διπλό – Δείτε τι έγινε (βίντεο)

Ο Παράδεισος των Κυριών: Στη φυλακή η Μιράντα-Ο Μάρκος θα είναι ο σωτήρας της!