Το άλλοθι της Κατερίνας σώζει τον Στέφανο στην Άγρια Γη και η αποκάλυψη της σχέσης τους, ξαφνιάζει τους άλλους και φέρνει την ίδια σε κόντρα με τον Γιώργο. Η Νάντια βρίσκεται σε δίλημμα ανάμεσα στον Μάνο και τον Γιώργο κι αυτό την οδηγεί σε μια μοναχική βραδινή έξοδο με αναπάντεχες συνέπειες.

Ο Στέφανος κατηγορεί την Όλγα για την παγίδα που του έστησε και της ζητά να μείνει μακριά τους, τη στιγμή που η οικογένεια ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι της θεραπείας του Κωστή. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Άρη με πόνο, ο Στέφανος μιλά στον Διοικητή για την πλεκτάνη της Όλγας κι εκείνος, την καλεί στο τμήμα με νέες κατηγορίες. Η Όλγα, πιεσμένη από παντού, νιώθει να απειλείται επικίνδυνα και καταρρέει.

Στην «Άγρια Πλαγιά» καταφθάνει ο Χρήστος. Ξεκαθαρίζει στον Άρη ότι είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί την ‘Ολγα και ζητάει από τον Μιχάλη να τον προμηθεύσει και πάλι με πλαστά έγγραφα, για να φύγει από τη χώρα. Ο Μιχάλης δέχεται, αλλό μια συζήτηση με τον διοικητή αλλάζει δραματικά τα σχέδιά τους.

 

Η ‘Ολγα φοβάται ότι κινδυνεύει από τον Χρήστο και ζητά προστασία τόσο από τον Ορέστη όσο και από τον Άρη και τον Γιώργο. Βέβαια δεν υποπτεύεται την κοινή στάση των δύο αντρών απέναντί της. Στο μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να διοχετεύει δημοσίως στοιχεία εναντίον της. Η’Ολγα, προκειμένου να βρει και να τιμωρήσει τον Χρήστο, που τον θεωρεί υπεύθυνο γι’ αυτό, αποκαλύπτει μια αλήθεια στη Μυρτώ, που μπορεί να ανατρέψει πολλά. Η Μυρτώ δεν ξέρει τι να κάνει… Να ενημερώσει την’Ολγα ότι ο Χρήστος την επισκέφτηκε ή όχι;

Άγρια Γη: Δείτε τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σοκ στη Μάνη-Η Αρετή κάνει μάγια σε Στάθη και Ιουλία

«Άκυρο» Ιβάν Σαββίδη για μεταγραφή!

Το Μεγάλο Παζάρι: Επανέρχεται μετά από χρόνια!