Ο Άρης δεν έχει δώσει ακόμη το υλικό από τις κάμερες στην αστυνομία στην Άγρια Γη και η Όλγα του προτείνει να ανταλλάξει τη σιωπή του με μια πληροφορία που τον ενδιαφέρει πολύ: Αν φροντίσει ώστε να μη μιλήσει ο Χρήστος όταν συνέλθει, θα του αποκαλύψει ποιος είναι ο Λεωνίδας. Όμως, ο Μιχάλης φοβάται πως υπάρχει και η περίπτωση ο Χρήστος να μη συνέλθει ποτέ. Στο μεταξύ, ο Ορέστης παρακολουθεί την Ολγα και ανακαλύπτει το όπλο της κοντά στο σημείο που βρέθηκε ο Τσακίρης. Έτσι, τη βάζει και αυτή στο κάδρο των υπόπτων… Την ίδια στιγμή, ο Άρης είναι βαθιά απογοητευμένος από το πόσο αρνητική είναι η Ελπίδα απέναντί του, ενώ και εκείνη νιώθει πληγωμένη που όλον αυτό τον καιρό τής έκρυβε την αλήθεια.

Ο Στέφανος, από την πλευρά του, υπόσχεται στη Μυρτώ να κρατήσει το μυστικό της και να μην το προδώσει στον Άρη, αλλά, όταν τον βλέπει να τσακώνεται με την Ελπίδα, αλλάζει γνώμη. Ο Ορέστης, στο μεταξύ, προσπαθεί να καταλάβει τι κρύβεται πίσω από αυτό το άσβεστο μίσος που τρέφει η Όλγα για τον Άρη και ο Μιχάλης ζητά από τον τελευταίο να μείνει μακριά της. Γνωρίζοντας ότι ο Στέφανος είναι έτοιμος να καταδώσει τον αδελφό του, κάνει αγώνα δρόμου για να τον προλάβει, την ώρα που ο Άρης, αγωνιώντας για τη μητέρα του, επιτίθεται στην “Ολγα νομίζοντας ότι την έχει βλάψει. Λίγο μετά συναντά τον Στέφανο, προσπαθεί να τον πείσει να μην τον καταγγείλει, όμως πολύ γρήγορα η κουβέντα τους εξελίσσεται σε καβγά και, τελικά, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια!
Ο Γιώργος μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Ρένας και μπαίνει σε σκέψεις, ενώ ο Ορέστης επισκέπτεται τον Χρήστο, ο οποίος έχει αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης. ‘Οταν ο Θωμάς λέει στον Στέφανο την αλήθεια για τον Λεωνίδα Γαλάνη, εκείνος συνειδητοποιεί πως η Μυρτώ είναι μητέρα του και ο Άρης αδελφός του και αντιδρά τελείως απρόβλεπτα. Ο ίδιος ο Άρης, στο μεταξύ, πηγαίνει στο τμήμα για να παραδοθεί, όμως ο Ορέστης τον αιφνιδιάζει όταν, αντί να τον συλλάβει, του αντιπροτείνει μια συνεργασία. Πολύ σύντομα, Άρης και Όλγα Θα βρεθούν αντιμέτωποι πρόσωπο με πρόσωπο σε μια αναμέτρηση που θα τους σημαδέψει και τους δύο για πάντα. Η Ελπίδα μπαίνει στη μέση και η αυτοθυσία της τους συγκλονίζει. Με τα πολλά, η Ρένα ομολογεί στον Αντώνη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μυρτώ μαθαίνει συγκινημένη ότι ο Στέφανος είναι ο χαμένος γιος της. Αυτός με τη σειρά του κατηγορεί την Όλγα για όλα τα εγκλήματά της κι εκείνη, μην μπορώντας να διαχειριστεί το βάρος της αποκάλυψης και όσων προκάλεσε στην ίδια της την κόρη, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της, ώστε να πάρει τελικά την τιμωρία που της αξίζει…

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ