Το παιχνίδι του Βλάση, που παρουσιάστηκε σε όλους ως Νικόλας Γαλάνης στην Άγρια Γη, έχει αναστατώσει τους πάντες και κυρίως τον Άρη, που δεν
αντέχει να βλέπει την Ελπίδα μαζί του.

Όλοι είναι ξεσηκωμένοι με την άφιξη του Βλάση. Η Ελπίδα, που έχει πιστέψει ότι είναι ο παιδικός της φίλος, Νικόλας, είναι ευτυχισμένη, η Όλγα όμως είναι καχύποπτη απέναντί του.

Ενώ ο Θωμάς ανησυχεί για την αντίδραση του Στέφανου, ο Άρης προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Βλάση, χωρίς να αποκαλυφθεί η δική του ταυτότητα. Παράλληλα, ο Χρήστος, μαθαίνοντας πως η γυναίκα που κρύβεται μαζί του είναι η Μυρτώ Γαλάνη, αλλάζει στάση απέναντί της και την οδηγεί έξω από το παλιό της σπίτι. Την ώρα που ο Άρης ψάχνει τρόπο να εκθέσει τον Βλάση, εκείνος αποδεικνύει ότι είναι ένα βήμα μπροστά, απειλώντας θανάσιμα ένα πολύ αγαπητό του πρόσωπο, τον Μάνο. Έτσι, αναγκάζεται να καλύψει την πλεκτάνη του.
Ο Γρηγόρης και η Αθηνά κρύβουν στο σπίτι τους τη Μυρτώ κι εκεί συναντιέται επιτέλους με τον Στέφανο. Ο Αλέξης τσακώνεται με τη μητέρα του επειδή δεν του δίνει πληροφορίες γιατο βιολογικό του πατέρα. Η Μυρτώ αναστατώνεται όταν βλέπει την Όλγα στο παλιό της σπίτι, Ο Άρης ζηλεύει βλέποντας την Ελπίδα ευτυχισμένη με την παρουσία του Βλάση κι έτσι δίνει στην Όλγα το αρνητικό τεστ DNA, ενώ ο Μάνος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει στο εξωτερικό για την επέμβαση στα μάτια του. Η Όλγα μαθαίνει ότι η Μυρτώ βρίσκεται στην Άγρια Πλαγιά και ο Αντώνης ότι ο βιολογικός πατέρας του Αλέξη ήταν ο Πέτρος Γαλάνης. Η Ελπίδα και ο Άρης ζουν κρυφά τον έρωτά τους, ενώ ο Στέφανος υποψιάζεται πως εκείνη έχει δεσμό με τον Βλάση.

 

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις

Μαύρο Ρόδο: Πέτρος και Βίκος «παίζουν» ξύλο για την Αγγελική!

Ελληνοτουρκικά: Μπαράζ προκλήσεων από την Τουρκία – «Τραβάει το σχοινί» ο Ερντογάν

Φλόγα και Άνεμος: Η αυλαία πέφτει