Η Ρένα βρίσκεται σε δίλημμα και ενώ ο Άρης πηγαίνει στο τμήμα να παραδοθεί στην Άγρια Γη, ο Ορέστης θα τον αιφνιδιάσει καθώς θα του αντιπροτείνει μια συνεργασία.

Η Ολγα καλεί τον Άρη στο σπίτι της κι εκείνος δέχεται, αγνοώντας ότι του έχει στήσει παγίδα θανάτου. Η συμπλοκή μεταξύ Όλγας και Αρη παίρνει απρόσμενα άλλη τροπή και οδηγεί τους πάντες σε απόγνωση.

Καθώς εκείνη τον σημαδεύει με όπλο, πατάει τη σκανδάλη αλλά η Ελπίδα μπαίνει με αυτοθυσία μπροστά στον φίλο της για να τον σώσει. Η Όλγα είναι σε απόγνωση και φωνάζει σοκαρισμένη στο παιδί της αφού βρίσκεται σε κατάσταση σοκ! Αλλά και ο Άρης είναι συγκλονισμένος από την αυτοθυσία της!

Την ίδια ώρα η Νάντια οργανώνει τα γενέθλια του μικρού Γιάννη και κερδίζει την εμπιστοσύνη του.

Η Ρένα ομολογεί στον Αντώνη την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της, ενώ η Μυρτώ,στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μαθαίνει συγκινημένη πως ο Στέφανος είναι το χαμένο της παιδί.

Από την άλλη ο Στέφανος κατηγορεί την Όλγα για τα εγκλήματά της! Της λέει ότι εκείνη τα έκανε όλα για τα χρήματα! Κατέστρεψε τις ζωές τόσων ανθρώπων και γι αυτό θα πεθάνει όπως της αξίζει! Μόνη της!

Εκείνη μην μπορώντα να διαχειριστεί το βάρος της αποκάλυψης και όσων προκάλεσε στην Ελπίδα, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Ένας ορκισμένος εχθρός τη τη βοηθά και έτσι πεθαίνει!

Στο τέλος όλοι αντιμετωπίζουν τα ψέματα που είπαν και τις ευθύνες τους, βρίσκοντας δύναμη να προχωρήσουν μετά τα λάθη που έκαναν, ενώ η δικαίωση για όσους αδικήθηκαν, φαίνεται να είναι κοντά.

Ένας θάνατος σφραγίζει το τέλος της εκδίκησης του Άρη αφήνοντας χώρο στη συγνώμη και την αγάπη!

Άγρια Γη: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ΣΚΑΪ

Όλες οι ειδήσεις 

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πανούργα η Πιπίτσα-Αυτό το σχέδιο στήνει!

Κατσουράνης: «Με ξένους διαιτητές βλέπουμε καλύτερο πρωτάθλημα» – Τι είπε για το οφσάιντ του Ολυμπιακού!

Survivor Twitter 27/2: Πιλίδης για νικητής; Τα social έδωσαν βροντερή απάντηση!