Ο Χρήστος παλεύει να βάλει οριστικό λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει του ALPHA, την ίδια ώρα που ο ίδιος πολεμάει να βγει νικητής από τα αποκαΐδια του.
Ο Χρήστος ενώ όλη η οικογένεια συγκεντρώνεται σιγά-σιγά, προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του, Βρεττώς, που φαίνεται να γνωρίζει πολύ περισσότερα από όσα δείχνει. Ο ίδιος της λέει την αλήθεια που έμαθε από το ημερολόγιο και εκείνη του λέει ότι όλοι δικαιούνται να αγαπήσουν και να καούν. Ωστόσο εκείνος επιμένει ότι χρειάζεται έναν άνθρωπο να τον στηρίξει ενώ η μητέρα του τού υπενθυμίζει ότι έφταιξε.

Την ίδια ώρα ο Αλέξανδρος γυρνά πίσω στο μέρος που έζησε με την αδερφή του. Από την άλλη ο Στρατής, αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει την Νίκη.

Η Ζέτα, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, έχει κρυφτεί σε μία αποθήκη και ο Στρατής που είναι έξω φρενών, πάει εκεί και χτυπάει ξανά πόρτες, τοίχους και τραπέζια. Μέχρι που τη βλέπει να κρύβεται. Οργισμένος τη ρωτάει ποια είναι και εκείνη τον μαλακώνει για λίγο και οι δύο τους καταλήγουν να κάνουν έρωτα.

Το επόμενο πρωί βρίσκει τον Στρατή στο νεκροταφείο στον τάφο της μητέρας του. «Ό,τι πιάνουν τα χέρια μου γίνεται σταχτη. Τι να κάνω, ρε μάνα, πες μου», μονολογεί. Λίγο πιο εκεί το κοφτερό βλέμμα του Χρήστου πέφτει επάνω του και οι δύο άντρες συναντιούνται για πρώτη φορά. Ο Χρήστος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει την οργή του, αλλά οι υπόνοιες δίνουν και παίρνουν.

Η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας και φοβούμενη μη γίνουν χειρότερα τα πράγματα, παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν. Αλλά εκείνη δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, η μοίρα της αρχίζει να δένεται με τον Στρατή. Στο μεταξύ, ο Γιώργης τσακώνεται με τον Χρήστο και παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του. Μία από αυτές τον οδηγεί στη Νίτσα, όπου περνούν το βράδυ τους μαζί. Ο Χρήστος από την άλλη, προσπαθεί να πιέσει τον Στέλιο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μπει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του Στρατή. Στο μεταξύ η «κομπανία» περνά στιγμές μεγάλης αγωνίας. Οχι μόνο δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με το μαγαζί, αλλά ο ίδιος ο Στρατής παραμένει χαμένος. Όμως η μαγική νύχτα που ακολουθεί, θα τους αποζημιώσει όλους!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το νέο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Έγκυος αλλά από ποιον η Ιουλία-Στάθης ή Κουράκος οι επίδοξοι μνηστήρες;

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τότε ξεκινά η διάθεση του – Αντίστροφη μέτρηση για τις αιτήσεις

Maestro: Έτσι γεννιέται η παράνομη σχέση Κλέλιας – Ορέστη