Βορά στα χέρια των αντιπάλων του αλλά και των οικείων του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Αναγνώστου, μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα στην εφημερίδα του Βασίλη Σταματιάδη, ενός ηθικού και έντιμου ανθρώπου, που παλεύει εδώ και χρόνια μέσα από τη δουλειά του να φτιάξει έναν καλύτερο κόσμο, αλλά και να ζήσει την οικογένειά του. Η Βάσω, διαβάζοντας το άρθρο, μένει εμβρόντητη, καθώς ο Χρήστος της είχε αποκρύψει τα πάντα, και αποφασίζει να τον χωρίσει και να μην έχει την παραμικρή επαφή με αυτό τον άνθρωπο. Ο Γιώργης είναι σοκαρισμένος από την πλεκτάνη που στήθηκε και δεν αναγνωρίζει πια τον αδελφό του.

Ενας από αυτούς που νιώθουν απέραντη ικανοποίηση από το ξεμπρόστιασμα του Χρήστου είναι ο Στρατής, ο οποίος έχει τυφλωθεί από τη μανία του για εκδίκηση. Όχι μόνο υπέφερε βαθιά από το «Θάνατο» της Μαρίνας, καθώς θεωρούσε τον εαυτό του υπεύθυνο για την τραγική κατάληξη της παράνομης ερωτικής σχέσης τους, αλλά βρέθηκε αντιμέτωπος και με την οργή του Χρήστου, που προσπαθούσε να του κλείσει το «Όνειρο», να τον καταστρέψει και να τον διώξει από το Αγρίνιο. Είναι απλησίαστος ακόμη και για τη Ζέτα, που νιώθει πραγματικά μόνη. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ούτε ο Στέλιος θα μείνει ανεπηρέαστος, καθώς κινδυνεύει να μπλέξει για την υποστήριξη που έδωσε στον Χρήστο, αλλά και για τη συγκάλυψη του βιασμού της Μυρτώς, από το γιο του Μίλτο.
Η πολύπαθη Μυρτώ βρίσκεται στην πόρτα του ψυχιατρείου που θα αφήσει οριστικά πίσω της. Οι δυσβάσταχτες μνήμες, όμως, παραμένουν εκεί που
τις άφησε και για πρώτη φορά βρίσκεται απέναντι από τον Πόντικα, που την περιμένει υπομονετικά.

Παράλληλα, η εξαφάνιση της Μαρίνας, για την οποία έχει βάλει το χεράκι της η Βρεττώ, έχει δημιουργήσει ήδη πανικό. Όλοι αναρωτιούνται πάλι αν είναι ζωντανή ή αν, πράγματι, έχει χαθεί για πάντα. Μια λεπτομέρεια του παρελθόντος αμφισβητεί όλα τα έως τότε δεδομένα, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο σχετικά με το φόνο του Νώντα Παραδείση.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Ανατροπή- Η Ελπίδα σώζει την Αθηνά από βέβαιο θάνατο!

Ένα κρίσιμο Σαββατοκύριακο για τη Mercedes F1

Η Γη της Ελιάς: Η απόφαση της Αθηνάς σοκάρει τον Λυκούργο-Ο Ορέστης προκαλεί ταραχή στη Μάνη!