Αυτή η νύχτα μένει: Το σχέδιο του Θοδωράκη θα «τελειώσει» τον Διαγόρα;.

Αυτή η νύχτα μένει: Το σχέδιο του Θοδωράκη θα «τελειώσει» τον Διαγόρα;

Επόμενα Επεισόδια

Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες
Συντάκτης:

Η σύγκρουση του Διαγόρα με το Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, παίρνει επικίνδυνη τροπή, αφήνοντας ανάστατους τους πάντες στο «Όνειρο». Η Ζέτα καταφέρνει να ξεφύγει από τον Ντόκο και οργανώνει την απόδραση της από την πόλη, αλλά είναι το χέρι της Νίτσας που θα επηρεάσει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η τρέλα του Γιώργη θα προσφέρει μια ανάσα στο Χρήστο και θα τον βοηθήσει να κάνει ένα τολμηρό βήμα που θα εκπλήξει τους πάντες. Ο Άλκης αρχίζει να ανησυχεί για τις εξελίξεις που απειλούν το δικό του σχέδιο και αρχίζει να παίρνει τα μέτρα του. Και ενώ η «οικογένεια» του Ονείρου ξαναγκαλιάζει τη Μυρτώ, Στρατής και Χρήστος για πρώτη φορά αποδέχονται το ότι υπάρχει ένα αγκάθι που τους ενώνει.

Η αποκάλυψη του Ντανίλου για τη Μαρίνα συνταράσσει το οικοδόμημα της οικογένειας Αναγνώστου και η Βρεττώ θα βρεθεί για πρώτη φορά σε πανικό. Το σχέδιο της Ζέτας για το Ντόκο κινείται στην κόψη του ξυραφιού και η Βάσω θα σπεύσει σε βοήθεια. Η αποκάλυψη της σχέσης του Χρήστου και της Βάσως προκαλεί τα σχόλια της τοπικής κοινωνίας.

Η χαρά της Διαμάντως για το δίσκο της φέρνει χαμόγελα μετά από καιρό στο Όνειρο, όμως η Μυρτώ φαίνεται πως δε μπορεί ακόμα να ελευθερωθεί από το σκοτεινό παρελθόν. Ο Θοδωράκης και ο Στρατής αναζητούν από κοινού τρόπο απαλλαγής από το Διαγόρα, ενώ η Φωτεινή έχει στην Αθήνα την πιο αναπάντεχη συνάντηση.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Ανατροπή για τον Αλέκο-Βλέπει το βίντεο του Άγγελου και καταρρέει

Ο Μίτσελ έλυσε και την εξίσωση αν θα έμενε του χρόνου στον Ολυμπιακό!

Έρωτας Φυγάς: Η Ευγενία βάζει τέλος στην ευτυχία της-Κάνει έκτρωση στο παιδί του Μάρκου!

 

Σχόλια