Μετά την τρέλα της προηγούμενης νύχτας, η φιλία του Χρήστου και του Στέλιου δοκιμάζεται στη σειρά Αυτή η Νύχτα Μένει, καθώς τα πολιτικά συμφέροντα συγκρούονται με αυτά της χωροφυλακής. Η Φωτεινή, από την άλλη, έχοντας δει το ξέσπασμα του πατέρα της στον τάφο της Μαρίνας, επιστρέφει στο σπίτι τρομαγμένη. «Πού είχες πάει;», τη ρωτάει η Εύη και αμέσως εκείνη ξεσπάει πάνω της: «Σ’ ενδιαφέρει τι κάνω και πού πάω; Σε ένοιαζε ποτέ πως είναι εδώ η ζωή μας μετά τη μαμά; Εγώ ήμουν εδώ και έτρεχα να μαζέψω το κομμάτια του πατέρα μου και ακόμα το κάνω». Η Εύη δεν μπορεί να καταλάβει το ξέσπασμα αυτό. Τότε εκείνη αναρωτιέται τι έχει συμβεί και ξεσπά πάνω της.

Τότε η Φωτεινή βάζει τα κλάματα και της ζητάει βοήθεια. Η Εύη την παίρνει αγκαλιά και τη ρωτάει να μάθει τι έχει συμβεί. Η Φωτεινή που άκουσε τα λόγια που έλεγε ο πατέρα της στον τάφο και για την εξωσυζυγική σχέση που είχε η μητέρα της, ξυπνά στη μνήμη κάτι από το παρελθόν και το flashback που γίνεται ρίχνει άλλο φως στη Μαρίνα.

Στο μεταξύ στη σειρά του ALPHA η πίεση του Στέλιου στον Χρήστο να μάθει τον πραγματικό λόγο που έχει βάλει στόχο τον Βαρδάρη, τον οδηγεί στο να καταλάβει πως η βοήθεια που του ζητάει, δεν μπορεί να έρθει χωρίς αντάλλαγμα.

Το πραγματικό χτύπημα, όμως, για τον Χρήστο έρχεται αναπαντεχα από την Εύη και τη Φωτεινή, που του ανακοινώνουν την απόφασή τους να ανοίξουν το κλειδωμένο δωμάτιο της μητέρας τους. Ο Χρήστος που το ανακαλύπτει γίνεται πυρ και μανία μαζί τους και εκείνες καταφεύγουν στο σπίτι τηs γιαγιάς Βρεττώς, που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια. Ο Γιώργηs από την άλλη βλέπει στον δρόμο τον Αλέξανδρο. Ο θυμός και των δύο για τον Χρήστο τούς κάνει να συμμαχήσουν εναντίον του, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει ακόμα ένα πρόσωπο που εμπλέκεται στον θάνατο του Νώντα. Καθώς ο Στρατής φτάνει στο δωμάτιο της Ζέτας να τη βρει εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον δικηγόρο της, όπου της μεταφέρει άσχημα νέα. Η Νίτσα στέκει στο πλευρό της και την παρηγορεί, ενώ ο Γιώργης την περιμένει πικραμένος. Κι ο Στρατής στέκει στο πλευρό της Ζέτας, η οποία μέσα στα κλάματα τον φιλάει! Το βράδυ στο «Όνειρο» εμφανίζεται απρόσμενα ο Χρήστος!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: «Κόβονται» από τον ΑΝΤ1-Πότε θα επιστρέψουν-Πρόβλημα με τα γυρίσματα

Επίδομα θέρμανσης: Αυτές είναι οι κατηγορίες των δικαιούχων – Τα ποσά που θα καταβληθούν

ΑΝΤ1-Λιάγκας: Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα-Ακόμα μία ηχηρή αποχώρηση