Η δίκη της Ζέτας για τα ναρκωτικά στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, πλησιάζει και εκείνη σε απόγνωση, αναγκάζεται να κατέβει στην Αθήνα προκειμένου να βρει τον Γιάννη Ντόκο για να τον κάνει να καταθέσει την αλήθεια ώστε να αθωωθεί. Ο Στρατής που το μαθαίνει, φεύγει να πάει να τη βρει. Ο Ντόκος καταφέρνει να αντιμετωπίσει τον Στρατή και τη Ζέτα, αλλά η οργή του μεγαλώνει και εκδικείται το ζευγάρι.

Την ίδια ώρα, ο Χρήστος φαίνεται να ακολουθεί τον δρόμο που ανακάλυψε προς την ενοχή της Ζέτας. Συγκεκριμένα, καταθέτει πως γνωρίζει ότι η Ζέτα ήταν εκείνη που σκότωσε τον Νώντα Παραδείση! Τώρα πια η κοπέλα βρίσκεται για τα καλά στο στόχαστρο της αστυνομίας και η απόδραση από το Αγρίνιο είναι αναγκαστική.

Μόνο που ο Πόντικας, που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί, όταν η αστυνομία αναζητά τη Ζέτα, εκείvoς τους λέει πού βρίσκεται. Η σύλληψή της ως ύποπτης για τον φόνο του Νώντα φέρνει αναστάτωση στους ανθρώπους του «Ονείρου» και ρίχνει σε απόγνωση τον Στρατή που προσπαθεί μάταια να τη σώσει. Λέει πως κατηγορούν τον λάθος άνθρωπο για τον φόνο του Νώντα Παραδείση αλλά μάταια.

Ο Άλκης μιλά ανοιχτά και αποκαλύπτει ότι ο Χρήστος έμπλεξε τη Ζέτα για να καθαρίσει το όνομα της Μαρίνας! Η Εύη που το μαθαίνει, δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο πατέρας της έχει φτάσει μέχρι εκεί και αποφασίζει να φύγει οριστικά από το σπίτι.

Η Νίτσα αναλαμβάνει δράση και εμφανίζεται σαν από μηχανής Θεός στην Αστυνομία και προσωρινά καταφέρνει να γλιτώσει τη Ζέτα.

Η τελευταία συνειδητοποιεί ότι πλέον πρέπει να τραβήξει άλλο δρόμο στη ζωή της. Ο Στρατής, μαθαίνοντας το ρόλο του Χρήστου στη σύλληψη της Ζέτας, χτυπά εξαγριωμένος την πόρτα των Αναγνώστου και η Βρεττώ πρέπει να τον αντιμετωπίσει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

https://youtu.be/lfx5cABvLvc

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά