Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη η σειρά Αυτή η νύχτα μένει του ALPHA
και θα δούμε πώς το γεγονός πως ο Χρήστος γνώριζε για την κρυφή σχέση Μαρίνας και Στρατή και πως τη μέρα που εκείνη θα εγκατέλειπε την οικογένειά της βρήκε τραγικό θάνατο. Αυτό ακριβώς είναι που βάζει τον Στρατή σε υποψίες για την εμπλοκή του Χρήστου στην υπόθεση. Παρόλο που η Διαμάντω του λέει πως παραλογίζεται, εκείνος είναι αποφασισμένος να ψάξει και να βρει την αλήθεια. Όχι μόνο για τη μνήμη της Μαρίνας, αλλά και για να σταματήσει ο πόλεμος που έχει ανοίξει εναντίον του ο δήμαρχος.

Από την άλλη, δεν είναι λίγες οι φορές που η Διαμάντω έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θέλει κανείς να τη ρωτάει για τον πατέρα του παιδιού της, και κάθε φορά που κάποιος κάνει το λάθος να τη ρωτήσει, εκείνη πάντα απαντάει πως η ίδια είναι μάνα και πατέρας. Και πράγματι έτσι είναι, καθώς ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της τους είχε εγκαταλείψει ξαφνικά ένα πρωί όταν ο μικρός, ύστερα από έναν σοβαρό τραυματισμό απέκτησε το μόνιμο πρόβλημα υγείας που έχει στα άκρα του. Ομως, όπως ξαφνικά εξαφανίστηκε, έτσι ξαφνικά θα επιστρέψει και πάλι στη ζωή τους.

Ο Μήτρος Διαγόρας (Γιώργος Αρμένης), παρά το εκπολιτισμένο παρουσιαστικό του, κρύβει μια στεγνή και σκληρή καρδιά. Έρχεται στο «Ονειρο» και ως κρυφός συνεργάτης του Παπαδόπουλου, φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή του Στρατή αλλά και της Διαμάντως η οποία τον διώχνει και απαιτεί να εξαφανιστεί τόσο από τη ζωή τη δική της όσο και του παιδιού της!

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Όλες οι ειδήσεις

Σπίτι με το MEGA: Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τον Πάνο Κιάμο

Μιλγουόκι Μπακς: Ρεκόρ καριέρας από τον Αντετοκούνμπο αλλά «αυτοκτονία» κόντρα στους Μπουλς

ALPHA: Επαναφέρει το J2US τον Μάρτιο;