Το πολυπόθητο «ναι» της Νίτσας ατην πρόταση γάμου κάνει τον Γιώργη στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, τρελό από χαρά, σοκάρει όμως τον Τάσο, που ξαφνικά βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη αποκάλυψη. Ο Στρατής προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Ζέτα, η οποία δυσκολεύεται από την απουσία του Σταύρου, ενώ αγνοεί τον θανάσιμο κίνδυνο που φέρει το όνομα «Ντόκας» και καταφθόνει στο «Ονειρο»!

Με κάθε ευκαιρία, σε κάθε συναισθηματική του έξαρση, ο ερωτευμένος Γιώργης έκανε πρόταση γάμου στη Νίτσα. Και εκείνη κάθε φορά την απέρριπτε, βυθίζοντάς τον στη θλίψη, χωρίς όμως να ανακόπτει την… ορμή του. Και να που φτάνει η στιγμή που η Νίτσα λέει το πολυπόθητο «ναι» στον Γιώργη, κάνοντάς τον να πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σε αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, το γεγονός ότι στο Αγρίνιο και ειδικότερα στο «Ονειρο» αναμένεται να καταφθάσει ο Ντόκος περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς η Νίκη δεν καταφέρνει να βρει τη Νίτσα και να την ενημερώσει για τη δυσάρεστη άφιξη. Άλλωστε η μεγάλη αγάπη του Γιώργη έχει τώρα να αντιμετωπίσει και κάτι που ίσως δεν υπολόγιζε: την… αντίδραση της μέλλουσας πεθεράς της, της Βρεττώς, που δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με την επιλογή του γιου της.

Στο μεταξύ, ο Χρηστος αποφασίζει να «αποδράσει» με τη Βάσω, με την οποία κάνουν μαζί το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι, ενώ ο Στρατής εππέλους αντιλαμβάνεται την απουσία της Ζέτας από τη ζωή του. Η πληροφορία μάλιστα πως εκείνη πλέον είναι με τον Σταύρο τον πληγώνει και τον κάνει να αναζητήσει παρηγοριά στην πιστή του φίλη, τη Διαμάντω. Ταυτοχρόνως, έρχεται αντιμέτωπος και με τη Φωτεινή, που του ζητά εξηγήσεις έχοντας καταλάβει ότι κάποια κρυφή σχέση ενώνει τον πατέρα της με τον ιδιοκτήτη του «Ονείρου».
Και ενώ ο Διαγόρας με τον Άλκη καταστρώνουν τα δικά τους σχέδια, αδιαφορώντας για τις συνέπειες ο Στέλιος παίρνει πρωτοβουλίες που τον ξαναγυρίζουν στις μέρες του θανάτου της Μαρίνας.

Ο Γιώργης δεν κρατιέται από τη χαρά του για την εξέλιξη της σχέσης του με τη Νίτσα… Δεν του περνάει καθόλου από το μυαλό ότι το έδαφος όπου βαδίζει είναι ασταθές και πυρωμένο. Και αυτό γιατί, όταν ο Τάσος αντικρίζει για πρώτη φορά τη μέλλουσα σύζυγο του θείου του, παθαίνει σοκ, το οποίο προσπαθεί να κρύψει!

Στο μεταξύ ο μαέστρος Πέρης αποκαλύπτει κατά λάθος την τραγουδίστρια Ζέτα που τραγουδάει στο Όνειρο. Την ίδια ώρα ο Διαγόρας εμφανίζεται απειλητικός στη Διαμάντω αναζητώντας απαντήσεις στα δικά του σκοτεινά ερωτήματα.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

ALPHA: Τέλος πασίγνωστη δραματική σειρά – Δεν συνεχίζει του χρόνου

Viral – Απίστευτο: Δεν είναι «ιπτάμενο δελφίνι», αλλά καγκουρό που περπατάει στη θάλασσα! (vid)

Ελένη Τσολάκη: Οριστικό – Εκεί θα είναι τη νέα σεζόν