Η πολυαναμενόμενη σειρά του ALPHA, «Αυτή η νύχτα μένει» κάνει πρεμιέρα στις 10 Οκτωβρίου και αναμένεται να κλέψει την παράσταση με το πρωτότυπο σενάριο και την πλοκή της!

Το νυχτερινό μαγαζί το «Όνειρο» θα ανοίξει τις πόρτες σε αυτούς που θέλουν να βγάλουν το «κοστούμι» της ημέρας. Σε όσους θέλουν να πετάξουν την ταυτότητα που τους βαραίνει και απελευθερωμένοι να βουτήξουν στη νύχτα.

Στο πρώτο επεισόδιο γνωρίζουμε τον Χρήστο, τον δήμαρχο μιας επαρχιακής πόλης ο οποίος ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα…. Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης.

Ανυποψίαστος, ο Στρατής ανοίγει την καρδιά του στο μελλοντικό του δήμιο, ψάχνοντας να βρει ένα αποκούμπι από τις μνήμες που τον στοιχειώνουν και τον αναγκάζουν να τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι δυο άντρες μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή, χωρίς όμως να συνειδητοποιούν την κοινή τους μοίρα.

Κι ο κόσμος του: ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους… Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ της σειράς