Η πολυαναμενόμενη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» έρχεται στον Alpha για να αλλάξει τις νύχτες μας, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Στάνκογλου και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Ήδη έχετε διαβάσει για την ανατροπή με την προβολή της σειράς, η οποία κάνει πρεμιέρα η Δευτέρα 10/10 στις 22:40, ενώ είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

O Χρήστος, ο δήμαρχος μιας επαρχιακής πόλης, ανακαλύπτει πως όσα γνώριζε εδώ και εικοσιπέντε χρόνια για τη ζωή του, για την οικογένειά του, για την γυναίκα του, ήταν ένα ψέμα….

Απέναντί του ο άνθρωπος που ευθύνεται για όλα: ο Στρατής Βαρδάρης. Κι ο κόσμος του: ένα σκυλάδικο στη μέση του πουθενά γεμάτο ανθρώπους που φτάνουνε στα όρια την ανθρωπιά, αλλά και την καταστροφή τους…

Καθώς η Ζέτα και η Νίτσα έρχονται στο Αγρίνιο, κουβαλώντας τα δικά τους μυστικά, ο πόλεμος μεταξύ τους έχει ήδη ξεκινήσει και όλα παίζονται πια…

Καταφύγιό τους το «Όνειρο», το μαγαζί του Στρατή, στο οποίο έρχεται και ο Χρήστος αναζητώντας εκδίκηση. Ανυποψίαστος, ο Στρατής ανοίγει την καρδιά του στο μελλοντικό του δήμιο, ψάχνοντας να βρει ένα αποκούμπι από τις μνήμες που τον στοιχειώνουν και τον αναγκάζουν να τα βάζει με τον ίδιο του τον εαυτό.

Οι δυο άντρες μοιράζονται μια κοινή ανάμνηση από τη γυναίκα που τους σφράγισε τη ζωή, χωρίς όμως να συνειδητοποιούν την κοινή τους μοίρα.

Ο Χρήστος μόλις έχει εξαπολύσει την πρώτη επίθεση και δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν…

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το νέο trailer