Το παρελθόν της Νίτσας δεν πρόκειται να την αφήσει να προχωρήσει στη νέα της ζωή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει, αλλά ο Γιώργης επιμένει, έτοιμος να κάνει τα πάντα για την ευτυχία που τόσο δικαιούνται και οι δύο. Μάλιστα, φτάνει στο σημείο να κάνει μια τρέλα που, τελείως ανέλπιστα, θα δώσει μια ανάσα στον Χρήστο, βοηθώντας και αυτόν να κάνει ένα τολμηρό βήμα που κανείς δεν περιμένει. Η αγκαλιά της Βάσως ήδη του είχε δώσει το έναυσμα για να κυνηγήσει μια νέα αρχή και τώρα δείχνει έτοιμος να αφήσει τα πάντα πίσω του και να κυνηγήσει το όνειρο.

Το άλλο «’Ονειρο», το μαγαζί του Στρατή, είναι ανάστατο μετά την απόφαση του να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να συγκρουστεί ανοιχτά με τον Διαγόρα. Αυτή η σύγκρουση, όμως, παίρνει γρήγορα επικίνδυνες διαστάσεις και δεν θα αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο. Μέσα σε αυτό το γεμάτο «αγκάθια» πλαίσιο, Στρατής και Χρήστος αποδέχονται για πρώτη φορά ότι υπάρχει μια κοινή πληγή που τους ενώνει. Όταν πια ο Ντανίλος κάνει την αποκάλυψη-φωτιά για τη Μαρίνα, ολόκληρη η οικογένεια Αναγνώστου συνταράσσεται και ειδικά η Βρεττώ βρίσκεται για πρώτη φορά σε πανικό. Μόλις βγαίνει στο φως και η σχέση του Χρήστου με τη Βάσω, η τοπική κοινωνία αρχίζει να βοά… Την ίδια στιγμή, ο Θοδωράκης με τον Στρατή αναζητούν μαζί έναν τρόπο για να απαλλαγούν οριστικά από τον Διαγόρα, ενώ η Φωτεινή, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, έχει την πιο αναπάντεχη συνάντηση. Η Ζέτα οργανώνει την απόδρασή της από την πόλη.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ζέτα βρίσκεται στα χέρια του Ντόκου και περνά πολύ δύσκολες ώρες. Κάποια στιγμή, όμως, εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που της δίνεται και καταφέρνει να ξεφύγει. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει οριστικά είναι να φύγει από την πόλη, γι αυτό και σπεύδει να οργανώσει την απόδρασή της. Η Νίτσα είναι αυτή που θα επηρεάσει και πάλι τις εξελίξεις, την ώρα που η Μυρτώ επιστρέφει στο «’Ονειρο» και οι άνθρωποί του ανοίγουν την αγκαλιά τους για να την υποδεχτούν. Η ίδια όμως δεν είναι και τόσο έτοιμη να αφήσει πίσω της όσα συνέβησαν. Η Βάσω, από την πλευρά της, σπεύδει να βοηθήσει τη Ζέτα, το σχέδιο της οποίας κινείται στην κόψη του ξυραφιού, ενώ η Διαμάντω επιτέλους χαμογελά όταν της δίνεται η ευκαιρία που κυνηγούσε χρόνια: θα βγάλει δίσκο!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 24/3: Τα social γλέντησαν Μαριαλένα και αποθέωσαν το «υπερόπλο» Σταυρούλα

Ρωσία: Παραμένει η απαγόρευση για τους αθλητές στίβου

Η Γη της Ελιάς: Χαμός με Αλέξη και Μυρτάλη-Δεν τελειώνουν καλά!