Ο Χρήστος δεν μπορεί πια να κρατά το μυστικό που τον βαραίνει από την κόρη του Φωτεινή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. Της αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έχουν συμβεί μεταξύ του ίδιου, του Στρατή και της μητέρας της.
Ο Στρατής χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, όταν αντικρίζει τυχαία μπροστάτου τη Μαρίνα, αλλά με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει το μυστικό του στη Διαμάντω.

Ο Στέλιος, κλονισμένος από την παράδοση του Μίλτου, φτάνει στην παραίτηση από την αστυνομία. Την ίδια ώρα, ο Άλκης ανακαλύπτει μια φωτογραφία της Μαρίνας στα πράγματα του πατέρα του, του δολοφονημένου Νώντα, και μπαίνει σε σκέψεις.

Ο Διαγόρας μαθαίνει για τη φωτογραφία της άγνωστης γυναίκας που βρήκε και τον πιέζει να προχωρήσει την έρευνά του γι’ αυτή, χωρίς αναστολές.
Οι υποψήφιοι κουμπάροι όλο και πληθαίνουν για τον Γιώργη και τη Νίτσα, που μπαίνουν στο στρόβιλο της προετοιμασίας του γάμου τους. Η εμπλοκή της Βρεττώς στις προιετοιμασίες αλλά και ο τρόπος των φίλων και συγγενών πιέζουν πάρα πολύ το ζευγάρι, ώσπου αποφασίζουν να κάνουν την έκπληξη και να παντρευτούν κρυφά, μόνοι τους, μακριά απ’ όλους.
Η Εύη υπερασπίζεται τον έρωτά της για τον Άλκη μπροστά στην καχύποπτη αδελφή της, Φωτεινή. Παράλληλα η εξαφάνιση της Μυρτώς οδηγεί τον Πόντικα και τον παπα-Ντανίλο στην αγωνιώδη προσπάθεια να την προλάβουν, πριν εκείνη φτάσει στο γυναικολόγο για να κάνει άμβλωση!

Η εμφάνιση του Σταύρου δυσκολεύει τη Ζέτα στη σχέση της με τον Στρατή. Η Φωτεινή ζητα από τον πατέρα της Χρήστο να φέρει τη Βάσω στο σπίτι τους. Η Μυρτώ, μπροστά στο δίλημμα αν θα κρατήσει το παιδί ή θα κάνει άμβλωση δίνει τη μόνη απάντηση που μπορεί!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή- Ο Ανδρέας Γεωργίου τα… κάρφωσε όλα για τη σειρά-Ο Αλέξης σκοτώνει τη Μυρτάλη

Ο παίκτης της ΑΕΚ που θέλει να «σβήσει» ο Ανιγκό

Έρωτας Φυγάς: Τέλος ο Ιάσονας και η Μαργέτα-Χάνουν όλη την περιουσία τους!