Η Διαμάντω δεν αντέχει άλλο να κρατάει μυστικά από τον Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και του αποκαλύπτει τα πάντα για εκείνη και τον Διαγόρα. Αργότερα, εκείνη συναντάει τον Θοδωράκη και του μιλάει για την εκδίκηση που ο Διαγόρας πιστεύει πως θέλει να πάρει από εκείνη μέσω του Στρατή. Στο μεταξύ, μετά από την παρέμβαση του Αλέξανδρου που αποκαλύπτει στον Στρατή πως ο Χρήστος σκότωσε τη Μαρίνα, ο Βαρδάρης βρίσκει τον Χρήστο και φθάνει η ώρα να ειπωθούν όλα έξω από τα δόντια.

Ο Στρατής ρωτά επιθετικά τον Χρήστο αν σκότωσε την Μαρίνα και εκείνος προσπαθεί να τον διώξει.

Ομως, ο Στρατής επιμένει να μάθει και ο Χρήστος μετά από τόση πίεση αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια για τον φόνο του Νώντα Παραδείση. Του λέει ότι η Μαρίνα σκότωσε τον Νώντα και να τελειώνει εκεί η κουβέντα. Ο Στρατής δεν το πιστεύει γιατί θεωρεί πως δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό η Μαρίνα!

Τον κατηγορεί ότι της το φορτώνει γιατί δεν είναι ζωντανή για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ο Χρήστος τότε του λέει ότι μακάρι να ήταν ψέμα αλλά η Κούλα η γραμματέας ήταν μπροστά στο φόνο γι αυτό αναγκάζεται να της δίνει χρήματα για να εξαγοράζει τη σιωπή της!

Του λέει ότι τα κορίτσια δεν θα πρέπει να μάθουν ποτέ τι έκανε η μητέρα τους αλλά ούτε και το γεγονός ότι είχε εραστή!

Ο Στρατής μένει άναυδος και μαζί συμφωνούν να κρατήσουν επτασφράγιστο αυτό το τραγικό μυστικό.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Αυτή η νύχτα μένει: Στήνουν παγίδα για να «τελειώσουν» με την Ζέτα!

Αυτός θα είναι ο φορ του Ολυμπιακού και του χρόνου

Μαύρο Ρόδο: Έτσι «τελειώνουν» την ηγουμένη ο Μανώλης και η Ευτυχία!