Ο Άλκης μαθαίνει την αλήθεια για το ποιος τελικά σκότωσε τον πατέρα του στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και η εκδίκηση για εκείνον μόλις αρχίζει. Ετοιμος να πάρει τον νόμο στα χέρια του, πάει να βρει τη Μαρίνα και να την κάνει να πληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Ο Διαγόρας κινεί γη και ουρανό προκειμένου να βρει την εξαφανισμένη Φωφώ και τελικά τα καταφέρνει. Εκείνη περνάει πολύ δύσκολα στα χέρια του και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Νώντα. Του λέει ότι η γυναίκα του Αναγνώστου σκότωσε τον πατέρα του.

Την ίδια ώρα, ο Αλκης στο σπίτι της Εύης βλέπει μία φωτογραφία της Μαρίνας και θυμάται ότι την ίδια γυναίκα είχε δει σε φωτογραφία στο γραφείο του Στρατή.

Ρωτάει την Εύη ποια είναι η κυρία και εκείνη του λέει ότι είναι η μητέρα της που σκοτώθηκε πριν ένα χρόνο και εκείνος αρχίζει να ενώνει το παζλ.

Κι ενω συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας ζητάει από τον Χρήστο να του επιστρέψει όλο το ποσό που του δάνεισε, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει στον Άλκη ποιος σκότωσε τον πατέρα του! Ο νεαρός βρίσκεται σε μεγάλο σοκ! Ξαφνικά ανακαλύπτει πως η κοπέλα που αγαπάει είναι η κόρη της δολοφόνου του πατέρα του και βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση. Στην οικία Αναγνώστου, η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με τη Εύη λέγοντάς της ότι η μητέρα τους ζει και μάλιστα το γνωρίζει και ο πατέρας και η γιαγιά τους!

Η εσωτερική πάλη του Αλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του αλλά η Εύη κομματιάζει την καρδιά του. Του λέει ότι δεν μπορούν να είναι μαζί και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά. Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης, ενώ όλοι τον αναζητούν. Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώνταvης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα. Η Εύη καταλαβαίνει πως η μητέρα της κινδυνεύει και αγωνίζεται να βρει τρόπο να την προστατεύσει, ενώ ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση. Της λέει ότι καλύτερα ήταν που τη θεωρούσαν όλοι νεκρή!

Την ίδια ώρα, όμως, ο Άλκης από μακριά τη σημαδεύει με το όπλο του και την πυροβολεί!

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Έρωτας Φυγάς: Χαμός με την αποκάλυψη-Η Ευγενία μαθαίνει ότι το παιδί είναι του Μάρκου και όχι του Ιάσονα

Σε άλλη οικονομική βάση ο Ολυμπιακός

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Θα προλάβει;