Οι τελευταίες εξελίξεις στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει,  έχουν φέρει τον Στρατή στα όριά του και καταλαβαίνει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου. Ετσι, κάνει το επόμενο βήμα προκειμένου να κερδίσει και πάλι την καρδιά της Ζέτας. Στο μεταξύ, ο Άλκης είναι πια αποφασισμένος να αφήσει την παρανομία και να ζήσει τη ζωή του ελεύθερος μαζί με το κορίτσι που αγαπάει, την Εύη. Μόνο που το παρελθόν του δεν τον αφήνει κι εκείνος βρίσκεται σε απελπισία. Στο μεταξύ, το ένα πρόβλημα εμφανίζεται μετά το άλλο και ο Στρατής παίρνει την απόφαση να πουλήσει το «Όνειρο». Ο ίδιος το ανακοινώνει στους εργαζόμενους λέγοντάς τους να βρουν αλλού δουλειά. Αυτοί όμως αντιδρούν και του λένε να το ξανασκεφτεί! Εκείνος όμως επιμένει. Όμως, αυτή η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το «Ονειρο» αποτυγχάνει, όταν εμφανίζεται η Διαμάντω και ανακοινώνει ότι το μαγαζί δεν θα πουληθεί και καθώς το λέει αυτό, πετάει στο τραπέζι τα χαρτιά που τη δείχνουν συνιδιοκτήτρια.

Ο Άλκης, προκειμένου να εξιλεωθεί απέναντι στη Διαμάντω και το παιδί της σύμφωνα με το TiVi24, αποφασίζει να της μεταβιβάσει όλο το ποσοστό που του είχε δώσει ο Διαγόρας. Η Διαμάντω προβληματίζεται  από την απρόσμενη χειρονομία του Άλκη, αλλά όπως προαναφέραμε ο ίδιοs θέλει να ξεφύγει απ όλα και να κάνει μια νέα αρχή. Μόνο που το φωτεινό «αύριο» μοιάζει να απομακρύνεται καθώς η Εύη βρίσκεται στο επίκεντρο της σύγκρουσης του βρόμικου αστυνομικού με τον Αλκη.

Στο μεταξύ, η συνεχόμενη άρνηση της Μυρτώς να δώσει μια ευκαιρία στον Πόντικα, τον κάνουν να πάρει την απόφαση να την εγκαταλείψει και να φύγει μακριά της λέγοντάς της ότι αφού δεν τον θέλει στη ζωή της θα φύγει προκειμένου να είναι και εκείνη ευτυχισμένη. Όμως, στην πορεία η ίδια θα αναγνωρίσει το λάθος που έκανε μαζί του και παράλληλα σκεπτόμενη το συμφέρον της, θα του ζητήσει συγγνώμη και θα του δώσει την ευκαιρία να είναι μαζί.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Αυτές είναι οι σκηνές πριν το συγκλονιστικό τέλος!

Viral: Τρομακτικό! Τρέχουν πάνω σε εν κινήσει τρένο! (vid)

Μουτσινάς για Λιάγκα: «Πώς σου ήρθε να…»