Από κάθε έλεγχο ξεφεύγει πια η ψυχολογική κατάσταση του Μίλτου στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει που όπως είδαμε πλέον στρέφεται στη Μυρτώ την οποία και βάζει στόχο! Το κορίτσι θα ζήσει τραγικές στιγμές στα χέρια του που θα τη σημαδέψουν για μία ζωή!

Ο Μίλτος, μανιασμένος και αποδιωγμένος απ’ όλους, ζητά να πάρει εκδίκηση για τα τραύματα στο σώμα και την ψυχή του. «Αφού δεν με θες δίπλα σου, θα με έχεις εναντίον σου», είχε πει στον Στρατή, όταν τον έδιωξε από το μαγαζί.

Η καταρρακωμένη Μυρτούλα γίνεται το εύκολο θύμα του. Της λέει πως αν ντυνόταν σαν τι άλλες θα είχε μεγάλη πέραση. Ο Μίλτος ξεσπά τη λύσσα και τη μανία του πάνω στην άβγαλτη κοπελίτσα και τη βιάζει

Τι γίνεται όμως με τον Στρατή και την Ζέτα;  Ο Στρατής «βάζει στον πάγο» τη Ζέτα, η οποία είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τον έρωτά της για εκείνον να πάει στράφι. Θέλει να παλέψει για να καταφέρουν στο τέλος να κερδίσουν!

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος εκφράζει το ενδιαφέρον του για εκείνη κι αυτή δείχνει να ενδίδει στο φλερτ του. περισσότερο για να πληγώσει τον Στρατή. Έτσι αρχίζει να περνάει χρόνο με τον Σταύρο και να δέχεται τις προσκλήσεις του για βόλτα, μέχρι που σε μια από αυτές εκείνος τή φιλάει. Το μυαλό της μπερδεύεται ακόμα περισσότερο όταν η Νίτσα της επισημαίνει πόσο φυσιολογικό είναι αυτό που έχει με τον πιανίστα παρά με τον Στρατή. Και η αλήθεια είναι πως και εκείνη βλέπει διαφορές, αλλά το δίλημμα είναι μεγάλο. Να ζήσει τον έρωτα και όπου οδηγήσει με τον Στρατή ή να παρακούσει την καρδιά της για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

 

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Πρωταγωνίστρια έβαλε βέρα και μάλιστα χρυσή!

Ολυμπιακός: Άγχος! Τι θα γίνει με αυτόν τον παίκτη! Θέλει να τον πουλήσει!

Άγρια Γη: Η Όλγα θέλει να διαλύσει την Ρένα;