Η Ζέτα φτάνει στα όριά της και δεν ανέχεται άλλο πια την κακότροπη συμπεριφορά του Στρατή στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει. ‘Ετσι, αποζητά την παρέα του Σταύρου και εκείνος την πολιορκεί όλο και πιο στενά. Παράλληλα, ο Αλέξανδρος προσπαθεί να πείσει τον Στρατή πως ο Χρήστος κρύβεται πίσω απ όλα όσα τον ταλαιπωρούν το τελευταίο χρονικό διάστημα.‘Ομως, ο σκληρός άντρας επιλέγει τον λυτρωτικό δρόμο που οδηγεί στη Ζέτα. Μόνο που τον περιμένει μία έκπληξη. Βλέπει την άλλοτε αγαπημένη του και τον πιανίστα σ’ ένα τρυφερό τετ α τετ και σαστίζει. Λίγο αργότερα, ο Διαγόρας, ο οποίος έχει πάρει με δόλιο τρόπο κάποιες από τις μετοχές του νυχτερινού κέντρου « Ονειρο», αποφασίζει να κάνει εγκαίνια για τη νέα εποχή σ’ αυτό και η εμφάνιση του… Γιάννη Ντόκου είναι μόνο μία από τις εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει.

Στην πίστα, η διασκέδαση ανάβει και, κάτω στη σάλα, οι πιο πολλοί προσπαθούν να ξεφύγουν από τα δεινά που έρχονται... ‘Ολοι εκτός του Διαγόρα, ο οποίος ξεφαντώνει. Από την άλλη, ένα άρθρο του Βασίλη στην τοπική εφημερίδα προκαλεί πανικό στον Στέλιο και ο πρώτος, ύστερα από μία σειρά διαδοχικών γεγονότων, βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο δίλημμα, που τον αναγκάζει να σκεφτεί άμεσα τις πραγματικές προτεραιότητές του.

Παράλληλα, η Φωτεινή αποφασίζει να επιστρέψει στο σπίτι της και αυτή η εξέλιξη κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη την Εύη. Κι αυτό γιατί οι δύο αδελφές θα είναι μαζί ξανά για να αντιμετωπίσουν από κοινού όποια άλλη δυσκολία προκύψει στη ζωή τους. Λίγη ώρα μετά, όμως, η πρώτη προχωρά σε μία ακόμα απρόσμενη, όσο και απελπισμένη, πράξη… φιλάει στο στόμα τον Ρευματά, τον στενό συνεργάτη του πατέρα της. Την επόμενη μέρα, ο Πόντικας προσπαθεί να επισκεφθεί τη Μυρτώ στην ψυχιατρική κλινική, αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την επίμονη άρνηση των γιατρών. Ακόμα, ο Στρατής αντιλαμβάνεται πως η Φωφώ γνωρίζει ποιος ή ποια σκότωσε τον Νώντα Παραδείση και προσπαθεί να σκεφτεί έναν τρόπο για να μάθει και να κλείσει μια και καλή αυτά το κεφάλαιο. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Διαγόρας απλώνει ακόμη περισσότερο τα δίχτυα του στον Χρήστο. Εκείνος, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζεται να αποδεχθεί τη «βοήθειά» του. Δηλαδή να του δώσει κάποια χρήματα, με πρόσχημα ότι τα χρειάζεται για τον προεκλογικό του αγώνα, αλλά στην πραγματικότητα για να τον έχει με το μέρος του αν επανεκλεγεί.

 

Αυτή η  νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Ξεσάλωσε ο λαός του Twitter με Ελευθερία Ελευθερίου

To τρελό +16 του Ολυμπιακού έναντι του Παναθηναϊκού φέτος!

Ντροπή που μόνο οι Μουτσινάς, Λιάγκας, Τζίμα και Κανάκης άσκησαν κριτική για την τραγωδία στα Τέμπη μιλώντας από καρδιάς (vids)