Ένας μεγάλος έρωτας περνάει νέες δοκιμασίες καθώς η σειρά Αυτή η νύχτα μένει δεν αφήνει τη Νίτσα με τον Γιώργη να ευτυχίσουν. Μάλιστα και ο γάμος του Τάσου κινδυνεύει από την ένταση που προκαλείται.

Αρχικά η εμφάνιση του Πόντικα κάνει τον Τάσο να έχει δεύτερες σκέψεις. Κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη και κάνει τον απολογισμό του καθώς ξέρει πως δε φέρεται καλά στη μέλλουσα γυναίκα του.

Στο μεταξύ ο Γιώργης υποδέχεται με ανοιχτές αγκαλιές τη Νίτσα στο σπίτι του και στο γλέντι του γάμου του Τάσου. Ακόμη όμως, οι δυο τους θα σκάσουν μούρη μαζί στα σκαλιά της εκκλησίας για το μυστήριο με τις αντιδράσεις να είναι έντονες γύρω τους.

Ο Σταματιάδης εκρήγνυται ρωτώντας τον Γιώργη τι δουλειά έχει η «τραγουδιάρα» μαζί του υποτιμώντας με κάθε τρόπο τη Νίτσα. Η Βρεττώ στο μεταξύ παλεύει να κρατήσει τις ισορροπίες προσπαθώντας να τους κάνει να επικεντρωθούν στις χαρές και να αφήσουν τις λογομαχίες για άλλη στιγμή.

Όμως το χτύπημα για τη Νίτσα ήταν μεγάλο με τη συμπεριφορά που εισπράττει. Αποφασίζει να χωρίσει τον Γιώργη καθώς πιστεύει ότι αξίζει κάτι παραπάνω από αυτή. Με δάκρυα στα μάτια του ζητάει συγνώμη που πίστεψε ότι μπορούσαν να είναι μαζί. Ο Γιώργης μένει εμβρόντητος. Την επόμενη μέρα κιόλας δε μπορεί να χωνέψει ότι συνέβη και επιτίθεται στον ίδιο του τον εαυτό.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το sneak preview από το σημερινό επεισόδιο με τον Γιώργη και τη Νίτσαα

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Σε σοκ ο Φίλιππος-Ο Μάνος φοβάται για την Μαρίνα

Σασμός: Εκεί κρατάνε όμηρο τον Αστέρη – Έτσι τον σώζει η Αργυρώ

Survivor All Star: Αυτά τα χρήματα πήρε η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα