Ο βιασμός της Μυρτώς συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» με τον Μίλτο να οδηγείται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και τον πατέρα του να κάνει τα πάντα ώστε να τη βγάλει καθαρή κουκουλώνοντας το γεγονός.

Αν μη τι άλλο η σειρά του Alpha ξέρει τους τρόπους να συγκλονίζει και να κρατάει το ενδιαφέρον για τη συνέχεια αμείωτο. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη με την Διαμάντω και τον Διαγόρα να αποκαλύπτουν το μεγάλο μυστικό τους. Ο σκοτεινός και ισχυρός Διαγόρας θα φτάσει στο Αγρίνιο και θα φέρει τα άνω κάτω έχοντας ως στόχο το «Όνειρο» και την πτώση του Στρατή.

΄Στο μεταξύ όμως η Μυρτώ δε μπορεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που πέρασε στα χέρια του Μίλτου. Όσο και αν προσπαθεί να ορθοποδήσει όσο και αν της συμπαραστέκονται όλοι όσοι την αγαπάνε, η κοπέλα δε μπορεί να βρει ξανά τη χαρά στη ζωή της. Το γεγονός μάλιστα ότι η υγεία του πατέρα της επιδεινώνεται συνεχώς από τη στιγμή που έμαθε για την κακοποίησή της την κάνει να νιώθει ακόμη μεγαλύτερη απελπισία. Η γλυκιά και αθώα Μυρτώ ζει έναν εφιάλτη που της έχει αλλάξει όλη τη ζωή.

Τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν ο πατέρας της, ο Αχιλλέας, θα αφήσει την τελευταία του πνοή με την καταπόνηση να τον έχει νικήσει. Η ψυχική υγεία της Μυρτώς θα κλονιστεί. Η κοπέλα αποπειράται να βάλει τέλος στη ζωή της μη μπορώντας να διαχειριστεί το βάρος που νιώθει μέσα της. Πόντικας και παπα-Ντανίλος θα παγώσουν από τα νέα και δε ξέρουν πως να τη βοηθήσουν.

Αυτή η νύχτα μένει: Δείτε το τρέιλερ από το σημερινό συναρπαστικό επεισόδιο

Όλες οι ειδήσεις

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος τον Απρίλιο από τον ANT1 – Τι έχει συμβεί

Survivor All Star spoiler 5/2: Χαμός με Καραγκούνια – Γκότση – Μπόγδανο

Masterchef spoiler 3/2: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!