Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, φαίνεται ότι εκτός από το χαμό που προκαλεί στο κόμμα του με τα όσα πρεσβεύει, θέλει να πάρει και τη δουλειά απλών ανθρώπων όπως του Άρη Πορτοσάλτε!

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρόεδρος, μετά τις κόντρες και τις αποχωρήσεις των στελεχών του κόμματος, σκοπεύει να προκαλέσει τριγμούς και στη δημοσιογραφική πιάτσα!

Ο ίδιος έκανε γνωστή την πρόθεση του να έχει δική του εκπομπή στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο 105.5» μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

«Θα σας έρθω απροειδοποίητα στον σταθμό και επίσης θα ήθελα να αρχίσουμε και την “Ώρα του προέδρου” μια φορά την εβδομάδα στο Κόκκινο και να μπορώ να απαντάω κατευθείαν ερωτήσεις από τους φίλους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία ή μηνιαία ενώ όπως ακούγεται, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει σκοπό να απαντά απευθείας σε ερωτήσεις και παρατηρήσεις των ακροατών που θα φτάνουν στον ραδιοφωνικό σταθμό μέσω μηνυμάτων.

Στέφανος Κασσελάκης: Γιατί θέλει εκπομπή!

Ο λόγος που θα προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση δεν είναι γιατί ζήλεψε τη δόξα Καρατζαφέρη ή του Βασίλη Λεβέντη, αλλά πολύ απλά γιατί θέλει να έχει μία άμεση σχέση με τον πολίτη και τι καλύτερο από το ραδιόφωνο!

 

Όλες οι ειδήσεις

Αυτός είναι ο λόγος που «εξαφανίστηκε» ο Νότης!

MotoGP Μαλαισίας: Ο Μπαστιανίνι κυριαρχεί η κατάταξη παραμένει στα ίδια

ΣΚΑΪ: Αυτούς θα βάλει στο πρωινό μετά το τέλος του Γιώργου Αυτιά από την δημοσιογραφία;