Ο γνωστός λαϊκούς τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης ήταν ο καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά« με την Αννίτα Πάνια στο OPEN (6/1).

Ο Γονίδης μίλησε για την πίστη του στον Θεό, τα θαύματα που είδε, αλλά και για τη νέα του «καψούρα», που είναι η κορούλα του. Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο τραγουδιστής λαϊκών επιτυχιών αποκάλυψε ότι έχει μετανιώσει για λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν και μίλησε για τις ιδιαίτερες «δυνάμεις» του.

«Έχω δει απίστευτα πράγματα. Είδα τον Άγιο Στέφανο όταν ήμουν επτά χρόνων. Φοβήθηκα και έβαλα τις φωνές. Αυτό μετά ξεχάστηκε, αλλά είδα άλλα πράγματα. Ούτε στην εκκλησία πήγαινα και ούτε πάω […] Εγώ βλέπω τηλεόραση κια όταν κάποιος ανάψει ένα πούρο… εγώ θα το μυρίσω […]

Ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Έπρεπε να λέω ότι γνωρίζω και όχι ότι απλά πιστεύω […] Τώρα βλέπω ψυχές, δεν βλέπω ανθρώπους […] Κουνάω αντικείμενα, χαρτιά και λοιπά με τα χέρια μου, από μακριά, έχω κάτι σαν μαγνητική ενέργεια. Άμα σου κάνω στο κεφάλι “έτσι” θα κουνηθεί το μυαλό σου. Έχω συνδεθεί με τον εαυτό μου. Θα ήθελα να μπω στην 5η διάσταση, αλλά αυτό αργεί. Θα μπούμε όλοι μαζί. Ο χρόνος δεν ισχύει. Από τη στιγμή που γνωρίσεις τον εαυτό σου και καταλάβεις τις δυνατότητες που έχεις σαν οντότητα θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει ο χρόνος…. Αυτοί που ακούνε αυτά που λέω και με γνωρίζουν, μπορούν να με καταλάβουν γιατί ξέρουνε», ανέφερε ο Σταμάτης Γονίδης.

«Δεν τα πάω καλά με το χρήμα, τα χρησιμοποιώ και δεν μετανιώνω. Δεν θα ήθελα να έχω πλέον περισσότερα χρήματα. Για μένα είμαι ζάπλουτος. Φτωχός είναι αυτός που σκέφτεται τι θα ήθελε να είχε, ενώ πλούσιος είναι αυτός που λέει πως αυτά που έχει του περισσεύουν» είπε αναφορικά με τα χρήματα.

Η νέα ζωή με την μικρή του κόρη και η αποκάλυψη για τις εκτρώσεις

«Η κόρη μου είναι η καψούρα μου, τα παιδιά είναι ευτυχία για ένα πράγματα που είμαι ένοχος και συνέχεια εξομολογούμαι είναι για δυο εκτρώσεις που έχουν γίνει και όταν βλέπω αυτό το παιδί λέω τι έχασα; Πόσο χαζός είμαι;» αποκάλυψε ο Σταμάτης Γονίδης καλεσμένος στην Αννίτα Πάνια.

Σταμάτης Γονίδης: Στην αρχή της καριέρας μου έκλεβα στοιχεία από τραγουδιστές

Σε έναν απολογισμό ο Σταμάτης Γονίδης είπε ότι δεν υπάρχουν πολλοί τραγουδιστές στους οποίους δεν έχει δώσει τραγούδια. «Έδινα τραγούδια σε τραγουδιστές για να με πάρουν μαζί τους στη δουλειά. Προσπάθησα να μιμηθώ κάποιους τραγουδιστές, έκλεβα από εκεί, και προσπαθούσα να μοιάζω. Μετά βρήκα τον παλμό και το στιλ μου το οποίο έγινε και σχολή».

Ενώ αργότερα μίλησε για την αλλαγή στη συμπεριφορά του απέναντι στα media: «Στην πορεία υπήρξε και η λεζάντα, ήμουν με ωραίο αυτοκίνητο και ωραία γκόμενα, αυτές οι λεζάντες σε κάνουν μετά να ανοίγεις και τις πόρτες στα media γιατί το έκανα εσκεμμένα. Κάποια στιγμής έκλεισα την πόρτα και τις γρίλιες και όλα. Αυτό όμως έφερε και δυσφημίσεις».

Πηγή: ethnos.gr