Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης ήρθαν σε ρήξη μέσα στα καμαρίνια του θεάτρου τον Ιανουάριο του 2018. Μετά το τέλος της παράστασης μάλιστα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ηθοποιός, ο συνάδελφός της την χτύπησε!

Μεταξύ τους υπήρξε ένας έντονος διάλογος και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Παπαγιάννης τη χτύπησε, τους χώρισε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Μάλιστα η Σοφία Παυλίδου κατέληξε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας.

Πώς είχε περιγράψει το περιστατικό η Σοφία Παυλίδου

«Είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα, αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει, του είπα να μου μιλήσει πιο όμορφα και αυτός συνέχιζε, έκλεισα την πόρτα του καμαρινιού μου. Μου είπαν ότι έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι “εμένα δεν θα μου κλείνει κανένας τις πόρτες” γιατί εγώ μέσα στο σοκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά όλα για να σας πω την αλήθεια, τα λόγια ακριβώς που έλεγε.

Κλώτσησε την πόρτα του καμαρινιού και με έπιασε από το λαιμό κατευθείαν και με πέταξε πίσω. Ο χώρος δεν είναι μεγάλος, έπεσα πάνω στην καρέκλα που βρισκόταν από πίσω μου. Έτσι χτύπησα στη σπονδυλική μου στήλη και στο πόδι και ευτυχώς δεν χτύπησα το κεφάλι μου στο νεροχύτη από πίσω. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν εκεί η Κόνι Μεταξά και το είδε όλο. Και ο Σωτήρης Καλυβάτσης που ήταν κάτω και ανέβηκε, αφού είχα πέσει κάτω. Η κυρία Βάσια Τριφύλλη και η Ρέα Τουτουνζή είχαν αποχωρήσει από το χώρο.»

Σοφία Παυλίδου-Μάνος Παπαγιάννης: Η ανατροπή

Ωστόσο σήμερα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίστερα στον Εισαγγελέα.