Η σύγκρουση τρένων στη Λάρισα με τον δραματικό μέχρι τώρα απολογισμό νεκρών που φτάνει τους 36, οδηγεί τους υπεύθυνους προγραμματισμού των τηλεοπτικών σταθμών σε αλλαγές στη ροή.

Όπως είναι φυσικό, μία τέτοια πένθιμη μέρα, δεν θα μπορούσε να προβληθεί ψυχαγωγική εκπομπή. ‘Ετσι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ αποφάσισαν να αλλάξουν τη ρολή του προγράμματος και αντί να προβληθεί η εκπομπή Πρωινό Μας με την Φαίη Σκορδά, να πάρουν την ενημερωτική σκυτάλη οι Αταίριαστοι προκειμένου να μεταδώσουν έγκαιρα τα όσα δραματικά συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στα Τέμπη.

Προφανώς αλλαγές μπορεί να υπάρχουν και στην υπόλοιπη ροή του προγράμματος κι άλλων σταθμών και ενδεχομένως το πιο πιθανό, είναι να μην δούμε ούτε την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι με τον Νίκο Μουτσινά.

Επιπλέον κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών με τους 36 νεκρούς με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τίθεται σε ισχύ από σήμερα, 1η έως και την 3η Μαρτίου 2023 με μεσίστια έπαρση σημαίας σε όλα τα δημόσια κτήρια και αναστολή των δημοσίων εορταστικών εκδηλώσεων.

Μέχρι τις 10 το πρωί 36 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, τα περισσότερα νεαρής ηλικίας. Οι διασώστες με μαύρες σακούλες έβγαζαν τους νεκρούς προκειμένου να τους μεταφέρουν στο νεκροτομείο για νεκροψία – νεκροτομή και να αποδοθούν στους συγγενείς τους.

 

 

Σύγκρουση τρένων στη Λάρισα: Σοκάρουν οι εικόνες


Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 1/3: Το «υπερόπλο» Παναγιώτης προκάλεσε άφθονο γέλιo στα social

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Σασμός: Κάνει το λάθος ο Τόλης-Ανατροπή με Νάντια και Νικηφόρο!