Το πρώτο του παιδί θα αποκτήσει σε λίγο καιρό ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, αφού όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, η σύντροφός του είναι έγκυος.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανακοίνωσε ότι μίλησε με το οικογενειακό περιβάλλον του ηθοποιού και επιβεβαίωσε ότι η σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Η Δανάη Μπάρκα με τη σειρά της, είπε πως κατάλαβε ότι ο ηθοποιός θα γίνει πατέρας. Αιτία μία ανάρτησή του στο instagram. Εκεί εξέφραζε το παράπονό του για θέμα των αδειών που παίρνουν οι γυναίκες που είναι έγκυες στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

Συγκεκριμένα στο ποστ του ο Πυρπασόπουλος είχε γράψει κάνοντας tag τον πρωθυπουργό και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου:

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Ο ερχομός του παιδιού

 

«Με ενδιαφέρει να γίνω πατέρας, αλλά νιώθω άβολα να το συζητάω. Το αποφεύγω να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάποιος να ξέρει τι κάνω στο σπίτι μου. Εγώ ξέρω τα δικά του προσωπικά; Δεν ασχολούμαι με δημοσιεύματα που ασχολούνται με τα προσωπικά μου. Ούτε καν τα μαθαίνω. Δεν τροφοδοτώ τα σχόλια, δεν… πουλάω μούρη». Αυτά είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του.

Σε ερώτηση αν θα επιχειρούσε ξανά μετά το διαζύγιό του άλλον ένα γάμο εκείνος απάντησε: «Πραγματικά δεν ξέρω. Ο γάμος, αυτή δηλαδή η δέσμευση, είναι κάπως περίεργη υπόθεση».

Ο ηθοποιός έχει και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό του, με την Αγγλίδα ηθοποιό Monica Mcshane.