Καλό το καθήκον αλλά στη συγκεκριμένη φάση ο παρουσιαστής ειδήσεων μάλλον παρατράβηξε το σχοινί! Γιατί καλός ο επαγγελματισμός και ο εργαζόμενος που σέβεται τη δουλειά του όμως εδώ ο παρουσιαστής από τη Νότια Κίνα το πήγε σε άλλο level!

Ο Huang Xinqi, παρουσιαστής ειδήσεων της κινέζικης τηλεόρασης, συνέχισε να διαβάζει ήρεμα και… αμέριμνα το δελτίο ειδήσεων της ημέρας με το αίμα να τρέχει από τη μύτη του! Μάλιστα οι θεατές όπως ήταν φυσικό είχαν πανικοβληθεί ενώ εκείνος συνέχιζε να διαβάζει τις ειδήσεις.

Μάλιστα στο στούντιο δεν ήταν μόνος αλλά με έναν συνάδελφό του που ενώ βρισκόταν εκεί και μπορούσε ο ίδιος να συνεχίσει το δελτίο, ο Huang παρέμεινε με το αίμα στη μύτη υπό το φόβο μην απολυθεί!

Η ρινορραγία είχε ξεκινήσει πριν το δελτίο αλλά ο ίδιος ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι το βασικό του μέλημα ήταν να ολοκληρώσει τη δουλειά του!

Όπως ήταν αναμενόμενο το βίντεο που τον εμφανίζει να έχει αιμορραγία, έγινε γρήγορα viral στα κινεζικά μέσα δικτύωσης και πολλοί από τους χρήστες ανησύχησαν ιδιαίτερα για τον νεαρό παρουσιαστή!

Κάποιοι είπαν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό του ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν αν φοβόταν τις επιπτώσεις σε περίπτωση που σταμάταγε το δελτίο και αναλάμβανε ο συνάδελφός του. Επιπλέον να τονίσουμε ότι πολλοί το αποδίδουν στην ιδιαίτερα υψηλή θερμοκρασία!

Φαίνεται όμως ότι πρόκειται για ένα συνηθισμένο γεγονός αφού το 2018 ένας Κορεάτης εκφωνητής αθλητικών ειδήσεων είχε ένα παρόμοιο περιστατικό αλλά συνέχιζε να λέει τις ειδήσεις ενώ είχε ρινορραγία…

Τότε μάλιστα οι τηλεθεατές είχαν εκφράσει τις ανησυχίες τους για τις ώρες που αναγκαζόταν να εργαστεί ο δημοσιογράφος.


aima