Η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του ηθοποιού, κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό του. Ο Πάνος Νάτσης που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα δεν είχε πατέρα ενώ η μητέρα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Όπως είπαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και πάλι, στο MEGA  το δυσάρεστο καθήκον καλείται να το κάνει η Διονυσία.

Στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μετέφεραν όλο το ρεπορτάζ για την απώλεια του ηθοποιού και πως εξετάζονται όλα τα διαθέσιμα στοιχεία. Το κινητό του Πάνου Νάτση έγινε θρύψαλα από την σφοδρή σύγκρουση κι οι Αρχές κάλεσαν στο σταθερό τους οικείους του.


Δεν υπήρχαν επάνω του χαρτιά ή ταυτότητα κι οι Αρχές από την πινακίδα της μηχανής του κατάφεραν να βρούνε για ποιον πρόκειται. Στην συνέχεια κλήθηκε η κοπέλα του να τον αναγνωρίσει και μπήκε σε αυτήν την δύσκολη διαδικασία.
Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με το φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Λίγη ώρα αργότερα, η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώθηκε και από τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος έχει φιλική και επαγγελματική σχέση με τη Διονυσία Γεωργιάδου.

Πάνος Νάτσης: Το 2022 θα παντρευόταν την Διονυσία

«Την πήρα τηλέφωνο τη Διονυσία και έκλαιγε. Η Διονυσία είναι ένα κορίτσι που τραγουδάει και παίζει ραδιόφωνο. Είναι φίλη μου, έρχεται σπίτι μου. Πριν από τέσσερις ημέρες, η Διονυσία βρισκόταν στο σπίτι μου και τον πήραμε τηλέφωνο τον Πάνο. Τον είχα γνωρίσει και κάναμε λίγη παρέα λόγω της Διονυσίας. Ετοιμάζονταν να μετακομίσουν στο νέο τους σπίτι και μέσα στο 2022 θα παντρεύονταν. Ήταν χάλια. Την είχαν φωνάξει για αναγνώριση, ήταν στο νοσοκομείο. Την πήρα τηλέφωνο να δω τι συμβαίνει. Μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Δε μπορούσε να μιλήσει από τους λυγμούς και τα κλάματα. Κρίμα» δήλωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Όπως έγινε επίσης γνωστό στην εκπομπή, ο πατέρας του Πάνου Νάτση δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ η μητέρα του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.