Η Μαντόνα αποφάσισε στα 63 της να αρχίζει να γερνάει προς τα… πίσω! Μπορεί κάτι τέτοιο να συμβεί; Με την τεχνολογία, τα φίλτρα και με έναν καλό πλαστικό όλα μπορούν να συμβούν! Η αειθαλής τραγουδίστρια θέλησε να δείξει στο κοινό της ότι μπορεί να κάνει ακόμα τα πάντα!

Η Μαντόνα, 63 ετών, έδειξε ότι εξακολουθεί να τα καταφέρνει με εκπληκτικά στιγμιότυπα, αλλά οι θαυμαστές της την κατηγορούν ότι γερνάει προς τα πίσω και χρησιμοποιεί φίλτρα καθώς συγκρίνουν την τελευταία της εμφάνιση με την Κιμ Καρντάσιαν.

Ο θρύλος της μουσικής ανέβασε στο Instagram ορισμένα στιγμιότυπά της προκειμένου να μοιραστεί το αψεγάδιαστο… κεφάλι και τους ώμους της! Μάλιστα, άφησε τα μακριά της μαλλιά να πέφτουν ανέμελα για να καλύψουν τα επίμαχα σημεία. Άλλωστε είναι γνωστή για τη σεμνότητά της…

Πρόσθεσε στην εμφάνισή της  statement κοσμήματα – έναν ασημένιο σταυρό και μια χοντρή αλυσίδα με μενταγιόν.

Οι θαυμαστές όμως της ερμηνεύτριας του Like A Virgin σχολίασαν ότι μια τέτοια μεταμόρφωση έγινε χάρη στα τέλεια φίλτρα που χρησιμοποίησε!

μαντόνα

Ένας μάλιστα εξ αυτών σχολίασε: «Ωχ τώρα ακόμα και η Μαντόνα μοιάζει με Καρντάσιαν».

Αυτή η δημοσίευση όπως γράφει η Mirror έγινε μετά την κακή κριτική που δέχτηκε η τραγουδίστρια του Material Girlκι αυτό γιατί είχε φωτογραφήσει το στήθος της. Επιπλέον η 63χρονη φορούσε τα εσώρουχά της κενώ ήταν ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι.

Η μητέρα έξι παιδιών έγραψε: «Αναδημοσιεύω φωτογραφίες που κατέρριψε το Instagram χωρίς προειδοποίηση ή ειδοποίηση…..

«Ο λόγος που έδωσαν στη διαχείριση μου που δεν χειρίζεται τον λογαριασμό μου ήταν ότι ένα μικρό μέρος της θηλής μου ήταν εκτεθειμένο.»

Τι να σχολιάσει κανείς…