Επεισοδιακά εξελίχθηκε η εκδήλωση των MAD Video Music Awards (VMA) 2022, καθώς, οι γνωστοί τράπερ Light και Snik, αποφάσισαν να πλακωθούν στο ξύλο την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στη σκηνή, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Άτομο της παραγωγής ανέβηκε στη σκηνή και ειδοποίησε την τραγουδίστρια να κατέβει. Ο Light, ζήτησε συγγνώμη αλλά έπειτα δήλωσε ότι έχει μάθει όταν του επιτίθενται να αμύνεται.

Η εκδήλωση διακόπηκε για μερικά λεπτά.

Η Τάμτα θα εμφανιστεί και πάλι στο φινάλε της βραδιάς για να παρουσιάσει ολοκληρωμένα το σόου της.

Ο μουσικός τηλεοπτικός σταθμός MAD εξέδωσε ανακοίνωσή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Τα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει» καταλήγει η ανακοίνωση των διοργανωτών μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης.

Δείτε βίντεο

 

 

Σύμφωνα με την γνωστή περσόνα των social media, Soula Glamorous, μετά τον καυγά, η Έλενα Παραρίζου αποχώρησε από την τελετή έχοντας υποστεί έναν ελαφρύ τραυματισμό όπως και η Ρούλα Κορομηλά!

 

 

ρούλα

ρούλα