Ο Λάκης Λαζόπουλος, είναι γνωστό ότι διαθέτει πολιτικό αλλά κυρίως καυστικό λόγο και παρεμβαίνει όπου παρατηρεί τα κακώς κείμενα, που δυστυχώς είναι πολλά, ενώ είχε ασκήσει έντονη κριτική και στον Ευκλείδη Τσακαλώτο μετά την αποχώρηση του πρώην υπουργού και της ομάδας «Ομπρέλα» από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για το πρώην μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «πήρε την ομπρέλα του και τώρα ψάχνει βροχή, γιατί χωρίς βροχή τι να την κάνει την ομπρέλα, να μείνει μόνος του;».

Ωστόσο, μετά και το νέο κύμα αποχωρήσεων τις τελευταίες μέρες, και μιας και ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί, ο ηθοποιός αποφάσισε να το σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του στο You Tube, στρέφοντας τα πυρά του κυρίως προς την Έφη Αχτσιόγλου ενώ φρόντισε να μην αφήσει παραπονεμένο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Βάζοντας μουσική υπόκρουση το τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:  «είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει» και πρόσθεσε: «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: «Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε» βάζοντας το αντίστοιχο τραγούδι.

Ο ίδιος είπε μάλιστα ότι οι αποχωρήσαντες «ξεκοκάλισαν τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα και τώρα ήθελαν να φάνε τον Κασσελάκη».

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε όσα είπε

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Ειρήνη εκβιάζει τον Δημοσθένη-Θέλει να βάλει τέλος στην εγκυμοσύνη της Ξένιας

Τα αφεντικά της Mercedes και Ferrari λογοδότησαν στην FIA για τις ντροπιαστικές αντιδράσεις τους

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος ο Σίμος-Τον διώχνει ο Ντίνος-Σύννεφα στη σχέση με την Μιράντα