Ο σπουδαίος ηθοποιός Κώστας Καζάκος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από θεατρική παράσταση λόγω προβλημάτων υγείας. Από την Παρασκευή 29 Απριλίου, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή και τα 113 χρόνια από τη γέννηση της Διδώς Σωτηρίου, το Δημοτικό θέατρο Πειραιά θα παρουσιάζει την παράσταση «Ματωμένα Χώματα». Στη θεατρική παράσταση θα πρωταγωνιστούσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος.

Ωστόσο, λόγοι υγείας, απομάκρυναν τον Κώστα Καζάκο από την παράσταση. Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα, ο Κώστας Καζάκος έμεινε εκτός της θεατρικής παράστασης όπως αποκάλυψε ο συνάδελφός του, Μιχάλης Σαράντης, με μία ανάρτηση στο Instagram.

Ο αντικαταστάτης του Κώστα Καζάκου θα είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου.

«Ο κύριος Καζάκος δυστυχώς για λόγους υγείας δεν μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση μας. Του ευχόμαστε όλοι από καρδιάς περαστικά και ελπίζω να ανταμώσουμε ξανά σύντομα στη σκηνή! Στη θέση του μας έκανε την τιμή να είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου! Τα Ματωμένα Χώματα ετοιμάζονται! Σκηνοθεσία Γιώργος Παλούμπης», έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης.

 

 

Οι συντελεστές της παράστασης «Ματωμένα Χώματα»
Σκηνοθεσία: Γιώργος Παλούμπης
Θεατρική προσαρμογή: Γιώργος Παλούμπης, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος
Σκηνικά: Νατάσσα Παπαστεργίου / Φωτισμοί: Βασίλης Κλωτσοτήρας
Μουσική σύνθεση: Κώστας Νικολόπουλος
Κοστούμια: Έλενα Γιαννίτσα, Νατάσσα Παπαστεργίου
Φιγούρες Θεάτρου Σκιών: Σπύρος Αγγελόπουλος
Παίζουν: Νικήτας Τσακίρογλου (αντικαθιστά τον Κώστα Καζάκο), Μιχάλης Σαράντης, Αντίνοος Αλμπάνης, Θάνος Αλεξίου, Στέλιος Δημόπουλος, Μαρία Νεφέλη Δούκα, Τζένη Κόλλια, Φώτης Λαζάρου, Δάφνη Λιανάκη, Ευθύμης Ξυπολιτάς, Παναγιώτα Παπαδημητρίου, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος, Κώστας Φυτίλης, Aντώνης Χρήστου

Μουσικοί επί σκηνής: Αθηνόδωρος Καρκαφίρης & Βαγγέλης Παρασκευαΐδης

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Τετάρτη & Κυριακή 7 μ.μ. / Πέμπτη & Παρασκευή 9 μ.μ. / Σάββατο 6 μ.μ. & 9 μ.μ.