Στον απόηχο των δηλώσεων του Γιώργου Νταλάρα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, σχολίασε τα όσα έχουν ειπωθεί από τον καλλιτέχνη και είπε ότι έκανε λάθος.

«Έκανε λάθος ο Γιώργος Νταλάρας. Το πρώτο λάθος ήταν που αναφέρθηκε σε Ρέμο, Αργυρό, Οικονομόπουλο, Βέρτη. Μπήκε σε περιπτωσιολογία και η δράση έχει αντίδραση. Όταν υπάρχουν αντιδράσεις, μοιραία θα έρθουν εκεί δημοσιογράφοι. Εκεί λοιπόν, είσαι ο Νταλάρας, δεν τους βλέπεις από άμβωνος, δεν τους βλέπεις από την πίστα. Είσαι ο σπουδαίος Νταλάρας… πρέπει να είσαι κάτω από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν πρέπει να τους λες κοτόπουλα, ταλαίπωρους και ότι πρέπει να ντρέπονται οι γονείς τους. Δεν τους κάνεις να αισθάνονται άσχημα.» ενώ λίγο αργότερα συνέχισε λέγοντας:

«Μην τρελαίνεστε όλοι με το τι λένε τα social media. Δεν αποτελούν την πραγματικότητα, είναι παραμορφωτικός φακός, είναι μια μερίδα κόσμου Ο καθένας έχει έναν αξιακό κώδικα που τον κάνει να κιτρινίζει ή να μην κιτρινίζει. Στα παιδιά των 700 ευρώ φέρεσαι σαν να είναι βασιλιάδες. Η ταπεινότητα είναι αυτή που μας κάνει μεγάλους. Έχεις δίκιο σε πολλά. Δεν έπρεπε να φερθείς άκομψα στα παιδιά των 700 ευρώ. Όπως και δεν έπρεπε κανένας δημοσιογράφος να αδειάσει τα παιδιά των 700 ευρώ. Δεν φταίνε σε τίποτα τα παιδιά αυτά, ούτε στη συγκεκριμένη περίπτωση έκαναν κάτι ανήθικο. Έκαναν τη δουλειά τους, δεν σε ρώτησαν κάτι προσωπικό. Σε ρώτησαν για κάτι που είχε ξεκινήσει από δικές σου δηλώσεις και το περίμενες».

Μάλιστα ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Το Πρωινό, ανέφερε και παραδείγματα που τον αφορούσαν.

Γιώργος Λιάγκας: Δείτε το απόσπασμα