Ο αγαπημένος μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου φαίνεται πως κατάφερε να κάνει τη διαφορά στην παράταξη του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης, Στέλιου Αγγελούδη!

Ο μετεωρολόγος του τρίτου καναλιού της Κρατικής τηλεόρασης διεκδίκησε και πήρε την ψήφο 1768  πολιτών της Θεσσαλονίκης κατατάσσοντάς τον στις πρώτες θέσεις των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων.

Η καταμέτρηση στην πόλη της Θεσσαλονίκης έχει ολοκληρωθεί και τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

 

Ζέρβας Κωνσταντίνος
ΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!
με ποσοστό 27,33 και 26.092 ψήφους

και ο Αγγελούδης Στυλιανός
ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
με ποσοστό 25,74 και 24.572 ψήφους.

Επιπλέον, ο υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Πέγκας κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 20,77%, πετυχαίνοντας μια από τις υψηλότερες επιδόσεις για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πανελλαδικά ενώ πέραν του κ. Πέγκα που έχει συγκεντρώσει ένα αξιόλογο ποσοστό, ακολουθούν ο Βασίλης Τομπουλίδης της Λαϊκής Συσπείρωσης με 6,93%, η αριστερόστροφη Μαρία Κέκη από την «Πόλη Ανάποδα» με 5,53%, ο προερχόμενος από την παράταξη Ζέρβα, πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής με 5,49%, ο Στέργιος Καλόγηρος από τα δεξιά με 4,59% και τέλος έπονται ο Γιάννης Κουριαννίδης με 1,96% και ο Δημήτρης Ζιαμπάζης με 1,59% αντίστοιχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο ότι θα κατέβει στον… πολιτικό στίβο και υπήρξε και σχετική ανακοίνωση από τη δημοτική παράταξη Αγγελούδη που ανέφερε τα εξής:

«Καλωσορίζουμε στην Ομάδα μας τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή των δελτίων καιρού στην ΕΡΤ-3 Σάκη Αρναούτογλου. Ο Σάκης που με τιμά με τη φιλία του επί σειρά ετών γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Ενεργός πολίτης, δραστήριος και δυναμικός, με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, με όραμα, σχέδιο και θέληση, διαθέτει όλα εκείνα τα πολύτιμα εφόδια για το δύσκολο αγώνα που καλούμαστε να δώσουμε για τη Θεσσαλονίκη».

«Ένας αγώνας που είναι υπόθεση όλων μας. Ένας αγώνας που γίνεται για να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των Θεσσαλονικέων. Μοιραζόμαστε τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια αγάπη για τη Θεσσαλονίκη, και τη βεβαιότητα πως η επομένη των εκλογών, η 9η Οκτωβρίου, θα ξημερώσει με πολύ καλό καιρό για την πόλη μας. Και στις προβλέψεις του ο Σάκης δεν πέφτει έξω!» καταλήγει.

Όλες οι ειδήσεις

Ο γιατρός: Τέλος από τον ALPHA με μόλις 16 επεισόδια – Τι συνέβη

Οι φίλοι της Άρσεναλ έβγαλαν τραγούδι για τον Αρτέτα και έγιναν viral (vid)

Σοφία Χατζηπαντελή: Τότε θα μπει τέλος στη συνεργασία με ΣΚΑΙ;