Δάκρυσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη. Η διαρροή του ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια τηνν influencer, Ιωάννα Τούνη είναι ένα από τα πιο hot θέματα που κυκλοφορούν. Γι’ αυτό και το θέμα απασχόλησε όλα τα πρωινά ύστερα και από τον σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Για να θυμίσουμε, μιλάμε για την υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη όπου μέσα από τα social media ενεπλάκη και το όνομα του Δημήτρη Φιντιρίκου. Μάλιστα ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης ανέφερε σε ανάρτησή του ότι ο επιχειρηματίας είναι αυτός που διέρρευσε το ροζ βίντεο με την Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη έσπευσε να το διαψεύσει με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να προβαίνει σε μήνυση εναντίον του ακτιβιστή. Επίσης ο ίδιος ξεκαθάρισε πως την Πρωτοχρονιά έλειπε στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ, ο άνδρας τον οποίο η Ιωάννα Τούνη κατονόμασε για την διαρροή ροζ βίντεο, υπέβαλε μήνυση εναντίον της.

Το θέμα προβλήθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha στην οποία συμμετέχει και ο σύντροφος της Ιωάννας Τούνη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε σε αμήχανη θέση. Από την άλλη, η παρουσιάστρια του είπε πως αν ένιωθε άσχημα μπορούσε να αποχωρήσει.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου όμως θέλησε να παραμείνει και να υποστηρίξει για ακόμη μία φορά την σύντροφό του. Μάλιστα κάποια στιγμή λόγω και της έντασης η φωνή του ράγισε…

Η απάντηση του Μάκη Κατμερτζόγλου

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ. Και έχω υποβάλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου.» Και συνεχίζει λέγοντας: «Υπέβαλα έγκληση παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου. Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε. Και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία. Αυτό το γνωρίζει η Τούνη. Αλλά το απέκρυψε από τη δημοσίευσή της», έγραψε.