Κινηματογραφική ληστεία έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/6) στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records στη Βούλα. Μέσα στο κτίριο βρισκόταν ένας φύλακας αλλά και -όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα- ένας μουσικοσυνθέτης. Πρόκειται για τον Μάριο Ψιμόπουλο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο μουσικοσυνθέτης ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους κουκουλοφόρους οι οποίοι τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία του.

 

Πώς έγινε η ληστεία στην Panik Records

Οι ληστές φαίνεται πως γνώριζαν πού και πώς να χτυπήσουν, καθώς μπήκαν από την ανασφάλιστο παράθυρο στο τριώροφο κτήριο και κινήθηκαν κατά τα φαινόμενα βάσει σχεδίου. Αφού έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν τον φρουρό του κτηρίου, ανέβηκαν στον όροφο κι εντόπισαν δύο μεταλλικά κουτιά (σ.σ.: το ένα ήταν χρηματοκιβώτιο) από τα οποία αφαίρεσαν φακέλους, που πιθανώς περιείχαν και χρήματα.

 

Στο συμβάν είχε αναφερθεί νωρίτερα και η εκπομπή Happy Day του ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει σχετικά: «Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο» είπε, ωστόσο, η πληροφορία περί σοβαρού τραυματισμού και νοσηλείας, διαψεύδεται.

«Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης. Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί» είπε, μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

marios-psimopoulos

Δείτε το ρεπορτάζ από το OPEN