Μυριέλλα Κουρεντή: Πώς απογειώθηκε το Instagram της; Η  ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή που φέτος ταράζει τα νερά μέσα από το reality παιχνίδι του ΣΚΑΪ Survivor, έβγαλε φοβερές φωτογραφίες σε έναν καταπληκτικό καταρράκτη. Εκεί ακριβώς αποφάσισε να τραβήξει λήψεις για να εντυπωσιάσει πραγματικά τα πλήθη!

Μυριέλλα Κουρεντή: Πώς απογειώθηκε το Instagram της;

Σε καλλιτεχνικές πόζες, χωρίς τα ρούχα της, φωτογραφήθηκε η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή, που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Mega, Κλεμμένα Όνειρα, αλλά και από τη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να βρεθεί στη φύση, επέλεξε έναν ειδυλλιακό καταρράκτη και έκανε μια από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίσεις που έχουμε δει τελευταία.

Στο σώμα της είχε κάνει gold body painting και πράγματι το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και άκρως επαγγελματικό! Το love Story της Μυριέλλας με τον Κατσαούνη έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Κάτω από τις φοβερές επαγγελματικές φωτογραφίες αναφέρει:  «Να είστε τολμηροί, να είστε διαφορετικοί, να μην είστε πρακτικοί. Να είστε οτιδήποτε θα διεκδικήσει την ακεραιότητα του σκοπού και το ευφάνταστο όραμα. Εναντίον αυτών που το παίζουν εκ του ασφαλούς, των πλασμάτων του κοινού, των σκλάβων των συνηθισμένων».

Survivor trailer 9/1

Στο μεταξύ σήμερα  το αποψινό επεισόδιο του Survivor θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης θα δείξουν τα ερωτικά τους συναισθήματα!

Οι δύο παίκτες από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ έδειξαν κάποια σημάδια αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Πλέον είναι όλο και πιο κοντά.

Aπόψε λοιπόν θα δούμε το πρώτο παθιασμένο φιλί παρουσία καμερών και φυσικά των συμπαικτών τους, μετά το τέλος του αγωνίσματος.

Βέβαια, αυτό δεν το βλέπει με καθόλου… καλό μάτι ο Βαλάντη. Μάλιστα θα πει ότι ένιωσε ενόχληση από αυτό που είδαν τα μάτια του.

Το συγκεκριμένο γεγονός θα κυριαρχήσει και στο συμβούλιο του νησιού, με την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αντιδρά έντονα. Μάλιστα θα φανεί η απορία της γιατί αδυνατεί να καταλάβει το λόγο που ο τραγουδιστής μιλάει με τόσο οπισθοδρομικό τρόπο.

https://youtu.be/DYVSaduSbjo