Ο Άντριου Γκάρφιλντ (Andrew Garfield) μίλησε για την επιστροφή του στο ρόλο του Spiderman. Ο ηθοποιός, ο οποίος έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη στο «Spider-Man: No Way Home», στο οποίο ο Πίτερ Πάρκερ γυρίζει για να βοηθήσει τον σημερινό ήρωα του franchise Τομ Χόλαντ (Tom Holland), μίλησε στο Variety για την πιθανότητα επιστροφής στον ρόλο του υπερήρωα.

SpiderMan

«Εννοώ, ναι, [θα ήμουν] σίγουρα ανοιχτός σε κάτι αν ένιωθα ότι είναι σωστό», είπε ο Γκάρφιλντ, σε συνέντευξή του. Ο Γκάρφιλντ είναι στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου μισού της ταινίας. Μαζί του είναι ο πρώην Spiderman Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire). Η πλοκή περιλαμβάνει πολλά σύμπαντα του υπερήρωα που θα ενωθούν με το σύμπαν του σημερινού Spiderman Τομ Χόλαντ.

«Πετύχαμε κάτι που δεν ήταν απλή εμφάνιση»

«Κάναμε γυρίσματα για δύο εβδομάδες, ο Τόμπι και εγώ, αλλά νομίζω ότι πετύχαμε κάτι που δεν ήταν μία απλή εμφάνιση» είπε ο Γκάρφιλντ. Ο Γκάρφιλντ είχε ενσαρκώσει τον υπερήρωα το 2014, στο «The Amazing Spider-Man 2» και στο «The Amazing Spider-Man» του 2012.

«SpiderMan: No Way Home»

Τόσο ο Μαγκουάιρ όσο και ο Χόλαντ έχουν τρεις συμμετοχές στα αντίστοιχα franchise τους. Ο Γκάρφιλντ μόνο δύο. «Ο Πίτερ [Πάρκερ] και ο Spiderman, αυτοί οι χαρακτήρες έχουν να κάνουν με την υπηρεσία, προς το ευρύτερο καλό και τους πολλούς» είπε ο Γκάρφιλιντ.

«Είναι ένα αγόρι της εργατικής τάξης από το Κουίνς που γνωρίζει τον αγώνα και την απώλεια και έχει βαθιά ενσυναίσθηση. Θα προσπαθούσα να δανειστώ το ηθικό πλαίσιο του Πίτερ Πάρκερ. Θα ένιωθα πολύ σίγουρος για τον εαυτό μου».

Spiderman

Spiderman: Συναρπαστική η προοπτική της επιστροφής

Η προοπτική της επιστροφής του είναι πράγματι συναρπαστική για τους θαυμαστές της Marvel. Και αυτό λόγω του χαμηλού σημείου, που βρέθηκε ο Spiderman στο τέλος του «Amazing Spider-Man 2». Δηλαδή τον θάνατο της φίλης του Γκουέν Στέισι (Έμα Στόουν). Μίλησε για τους λόγους που τον έπεισαν για να επιστρέψει στο franchise. Είπε ότι τα αναπάντητα ερωτήματα ήταν πολλά  για τον Πίτερ, έτσι όπως τελείωσε [η δεύτερη ταινία]. «Έπρεπε να δώσω μία λύτρωση σ’ αυτόν», είπε στο Variety.