Ο Παύλος Χαϊκάλης βιώνει δύσκολα τις τελευταίες ώρες  καθώς σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο μεγαλύτερος αδερφός του, Θανάσης. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ιστοσελίδα patrisnews.com.

 

Ο Θανάσης Χαϊκάλης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Εκεί δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο αδερφός του γνωστού κωμικού ηθοποιού εργαζόταν για χρόνια ως υπάλληλος στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων. Όταν συνταξιοδοτήθηκε επέστρεψε στην ιδιαίτερη του πατρίδα, το Κατάκολο.

Εκεί περνούσε και το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου του χρόνου διαβάζοντας ή κάνοντας καθημερινά βόλτες στην παραλία και στο λιμάνι. Αυτή ήταν και μια από τις πιο αγαπημένες του συνήθειες. Η μεγάλη του αγάπη όμως και η λαχτάρα του ήταν το θέατρο. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με την ηθοποιία και ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας «Δούρειος Ίππος». Μάλιστα έπαιζε  πρωταγωνιστικό ρόλο σε πολλές παραστάσεις.

Ο Θανάσης Χαϊκάλης έχασε τον πατέρα του σε μικρή ηλικία, ενώ είχε αποκτήσει και δύο γιούς. Σύμφωνα με το patrisnews, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Παύλος Χαϊκάλης: Έπαιξε παρά την απώλεια…

 

Παρά το γεγονός πως λίγες μόνο ώρες πριν έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του Θανάσης, το βράδυ της Παρασκευής, ο Παύλος Χαϊκάλης ανέβηκε στη σκηνή του θεάτρου «Απόλλων» στον Πύργο και υποδύθηκε τον ρόλο του στην παράσταση «Η μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας» της Ομάδας Τέχνης «Δούρειος Ίππος»…

Ο γνωστός ηθοποιός λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής βρέθηκε στο θέατρο ανακοινώνοντας στους συμπρωταγωνιστές του και τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας την απώλεια του αδερφού του (επί σειρά ετών μέλος του «Δούρειου Ίππου»). Πρόσθεσε δε ότι ο ίδιος θα είναι συνεπής και δεν θα απουσιάσει από την παράσταση όπως και συνέβη..
Στο τέλος της παράστασης ο Παύλος Χαϊκάλης, φανερά συγκινημένος, βγήκε στη σκηνή ανακοινώνοντας στους θεατές το θλιβερό γεγονός ζητώντας τους παράλληλα να αφιερώσουν το τελευταίο χειροκρότημα για τον αδελφό του…